🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında ne olur ne olmaz diye eski kuşunuzun yanına koymadan önce dişiyi birkaç gün karantinada, yani başka kafeste tutsanız iyi olurdu. Petshoptan hastalık getirme riski de var. Dışkılarda bozukluk gördüm ama stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum söylediğim gibi. Vitamin ve probiyotik takviyesi yapmanız iyi olacaktır.
Aslında ne olur ne olmaz diye eski kuşunuzun yanına koymadan önce dişiyi birkaç gün karantinada, yani başka kafeste tutsanız iyi olurdu. Petshoptan hastalık getirme riski de var. Dışkılarda bozukluk gördüm ama stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum söylediğim gibi. Vitamin ve probiyotik takviyesi yapmanız iyi olacaktır.
aldığınız kuş yavru sanırım yakın resim ekler misiniz. kuşu gözlemleyin kanat düşüklüğü ve halsizlik hastalık sebebi olabilir, yeni gelen kuşlarda ise normal bir durum olabilir
aldığınız kuş yavru sanırım yakın resim ekler misiniz. kuşu gözlemleyin kanat düşüklüğü ve halsizlik hastalık sebebi olabilir, yeni gelen kuşlarda ise normal bir durum olabilir
şu an fotoğraf ekleme şansım yok başka bir yerdeyim maalesef ama yavru değil bir yaşına yakın olduğunu düşünüyorum gözlerinde gri halkalar yavaştan oluşmaya başlamıştı çünkü
2 aylık olduğunu düşünmüyorum fotoğrafta öyle duruyor ama gerçekte gozlerinde gri halkalar cikmaya baslamis tanıdığım birine de gidip sordum ayrıca yavru olsaydi erkek kuşum kabul etmezdi diye düşünüyorum bu arada teşekkür ederim
2 aylık olduğunu düşünmüyorum fotoğrafta öyle duruyor ama gerçekte gozlerinde gri halkalar cikmaya baslamis tanıdığım birine de gidip sordum ayrıca yavru olsaydi erkek kuşum kabul etmezdi diye düşünüyorum bu arada teşekkür ederim
Bbosbelesbiri Kuşlarınızın anlaşması için yaş eşitliği şart değil. Benim bir kuşum 2,5 aylık, diğer kuşum 6-7 aylıkken gayet iyi anlaşıyorlardı. Ayrıca kuşunuzun başındaki siyah çizgiler geriye gitmemiş. Yavrudan büyük kuşların baş kısmında çizgiler zamanla geriye gider. Kuşunuzun boyutu küçük ve yavru olduğu bariz belli oluyor. En fazla 2 aylık. Yine de yakından fotoğraf gönderirseniz tam doğru yanıt alabilirsiniz.