Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kusumun Kanadi Kirildi Ve Yanlis Kaynadi Sanirim Ucamiyor Yapabilecegim Bi Sey Var Mi Ucabilir Mi Tekrar

büsra bdma

İspinoz Üye
Tek kanadi asagida duruyor burada asadigim yerdeki veterinerlerde kuslarla pek ilgili degiller genelde buyuk bas hayvanlara bakiliyor anlamiyorlar kendiliginden iyilesir dendi rontgen cekilmedi 5 aylik erkek muhappet kusum bi kandi asagida duruyor ve ucamiyor artik ucmaya calisiyor ama yere cakiliyor direk cok uzuyor beni bu durum napabilirim yada ileri de ucabilir mi tekrar yanlis kaynadi dusuncesi de o asagida duran kanadi omzunda ki kanat baslangic yeri tumsek duruyor biraz kendimce oyle dusundum yanlis kaynama oldu sanirim diye ve kanadinda hareketinde su an hic bi sorun yok surekli kafesinde ucus provalari yapiyo kanat lari cirpmada da sknti yok ama ucamiyor hala 2 ay oldu iyilesmedi kus sosyallesmesinde de sknt yok yeme icme konusuda gayet iyi konusuyor oynuyor hareketli bi kus bu site yi de kurdugunuz icin cok tesekkeur ederim sorabilecegim yardim alabilecegim baska yerde yok

Süleyman E.

Yönetici
büsra bdma büsra bdma, aramıza hoş geldiniz geçmiş olsun yanlış kaynayan kemiklerde genelde maalesef düzelme olmuyor. Kuşların kemik yapıları narin olduğu için zor bir durum. Ama siz onun hayatını kolaylaştıracak şeyler yapmaya gayret edin. İnşâAllah uzun bir ömrü olur