🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bölgeye AACİLYARDİM, uygulanabilir ani kanı kesmek için tavsiyem yakında veteriner varsa göstermeniz. Yok ise yöntem uygulanmalı kanama durduktan sonra temizlenmeli gazlı bez ve çok hafif beze batikon sürerek. Kanama tamamen kesilince her gün terramycin deri kremi 5-6 gün sürülebilir. Kuşu salmayın. Suyuna vitamin vererek stresi azaltabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 2900 kuşumun tırnağının biri çok uzamış farketmedim atladığı anda kanadı şuanda kanama durdu ama tırnağın yarısı duruyo sallanıyor gibi orayı nasıl kesmeliyim kanamaya devam eder mi
Nişastayı suya koyun ve iyice hamur haline gelene kadar küçük çay kaşıyıyla karıştır sonra kuşun tırnağına sür (ama her kanayan bölgeye) eğer kanıyosa bu yardımcı olcaktır
Bu bölgeye AACİLYARDİM, uygulanabilir ani kanı kesmek için tavsiyem yakında veteriner varsa göstermeniz. Yok ise yöntem uygulanmalı kanama durduktan sonra temizlenmeli gazlı bez ve çok hafif beze batikon sürerek. Kanama tamamen kesilince her gün terramycin deri kremi 5-6 gün sürülebilir. Kuşu salmayın. Suyuna vitamin vererek stresi azaltabilirsiniz.