Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşumun Tırnağı Kırıldı

pelinferidekurt

İspinoz Üye
IMG-20240725-WA0052.jpeg

Soru Kuşumun Tırnağı Kırıldı

Bu bölgeye A ACİLYARDİM, uygulanabilir ani kanı kesmek için tavsiyem yakında veteriner varsa göstermeniz. Yok ise yöntem uygulanmalı kanama durduktan sonra temizlenmeli gazlı bez ve çok hafif beze batikon sürerek. Kanama tamamen kesilince her gün terramycin deri kremi 5-6 gün sürülebilir. Kuşu salmayın. Suyuna vitamin vererek stresi azaltabilirsiniz.

ACİLYARDİM

İspinoz Üye
Nişastayı suya koyun ve iyice hamur haline gelene kadar küçük çay kaşıyıyla karıştır sonra kuşun tırnağına sür (ama her kanayan bölgeye) eğer kanıyosa bu yardımcı olcaktır

Ronay

Yönetici
Bu bölgeye A ACİLYARDİM, uygulanabilir ani kanı kesmek için tavsiyem yakında veteriner varsa göstermeniz. Yok ise yöntem uygulanmalı kanama durduktan sonra temizlenmeli gazlı bez ve çok hafif beze batikon sürerek. Kanama tamamen kesilince her gün terramycin deri kremi 5-6 gün sürülebilir. Kuşu salmayın. Suyuna vitamin vererek stresi azaltabilirsiniz.

Çözüm