🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Bu kuşu yeni aldım burnu böyle bu bir sorun teşkil eder mi ve eğer yavruları olursa kırmızı göz ve renkleri sarı olur mu?
Burnu kırık mi cereden bahsediyorsunuz galiba net göremiyorum ama fazla kalınlaşmış gibi cere. Kokusuz düz vazelini 4-5 gün sabah akşam kulak pamuğu ile burun deliklerine gelmeyecek şekilde sürün
Aynen ceresi kırık gibi burda daha netBurnu kırık mi cereden bahsediyorsunuz galiba net göremiyorum ama fazla kalınlaşmış gibi cere. Kokusuz düz vazelini 4-5 gün sabah akşam kulak pamuğu ile burun deliklerine gelmeyecek şekilde sürün
Kırık degilde bir kısım fazla katmanlaşmıs mantara benzemiyor muhtemelen hormonlardan kaynaklı krem iyi gelecektirAynen ceresi kırık gibi burda daha net
Tamamdır teşekkürlerKırık degilde bir kısım fazla katmanlaşmıs mantara benzemiyor muhtemelen hormonlardan kaynaklı krem iyi gelecektir
Kuşun burnu kırılmaz ya tünek sürtmüştür. Deri onarıcı kremler var onu sürün yada bişey yapmayon kendi düzelir.Bu kuşu yeni aldım burnu böyle bu bir sorun teşkil eder mi ve eğer yavruları olursa kırmızı göz ve renkleri sarı olur mu?
Östrojen hormonu fazlalığından olabiliyorKanaryaci
Hocam benim dişi kuşun cereside çok kabarık duruyor kabuk gibi 2-3 mm var cere yüksekliği bunun bi çaresi varmı düzeltmek mümkünmü birde bu neden oluyor cere nerden baksanız 3 mm kabarık Ekli dosyayı görüntüle 2977
Avatardaki Erkek kuş ele alışık 20 den fazla kelime konuşan bir kuş ilk başlarda tekti 1 yaşına geldiğinde bu dişiyi bizim kuşa eş aldık aslında eşte tuttular çok iyi anlaşıyolar kaşıma kusma var ama bizim erkek kuş hiç bir şekilde ayak atmıyor ayak atmayı bilmiyor.Dişi kuş bugüne kadar gördüğüm en uysal dişi kuş yuva taktım bi ara dişi o tarafa hiç yaklaşmadı rahatsız oldu diye çıkarttım yuvayı kışa doğru tekrar deneyecemÖstrojen hormonu fazlalığından olabiliyor
Vazelin sürün gözlemleyin ancak kokusuz olacakAvatardaki Erkek kuş ele alışık 20 den fazla kelime konuşan bir kuş ilk başlarda tekti 1 yaşına geldiğinde bu dişiyi bizim kuşa eş aldık aslında eşte tuttular çok iyi anlaşıyolar kaşıma kusma var ama bizim erkek kuş hiç bir şekilde ayak atmıyor ayak atmayı bilmiyor.Dişi kuş bugüne kadar gördüğüm en uysal dişi kuş yuva taktım bi ara dişi o tarafa hiç yaklaşmadı rahatsız oldu diye çıkarttım yuvayı kışa doğru tekrar deneyecem
Merhaba badem yağı da sürebilirsiniz görseli göremedim ama arkadaşlar görüş bildirmiş sorun Yok gibi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.