Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşun Burnu Mu Kırık?

Emre

Mubiş Üye
Bu kuşu yeni aldım burnu böyle bu bir sorun teşkil eder mi ve eğer yavruları olursa kırmızı göz ve renkleri sarı olur mu?

Ramiz

Tecrübeli Üye
Kanaryaci Kanaryaci
İpek..s İpek..s
Hocam benim dişi kuşun cereside çok kabarık duruyor kabuk gibi 2-3 mm var cere yüksekliği bunun bi çaresi varmı düzeltmek mümkünmü birde bu neden oluyor cere nerden baksanız 3 mm kabarık
IMG_20231126_193353.jpg

Son düzenleme:

Ramiz

Tecrübeli Üye
Östrojen hormonu fazlalığından olabiliyor 🙂
Avatardaki Erkek kuş ele alışık 20 den fazla kelime konuşan bir kuş ilk başlarda tekti 1 yaşına geldiğinde bu dişiyi bizim kuşa eş aldık aslında eşte tuttular çok iyi anlaşıyolar kaşıma kusma var ama bizim erkek kuş hiç bir şekilde ayak atmıyor ayak atmayı bilmiyor.Dişi kuş bugüne kadar gördüğüm en uysal dişi kuş yuva taktım bi ara dişi o tarafa hiç yaklaşmadı rahatsız oldu diye çıkarttım yuvayı kışa doğru tekrar deneyecem

limonfıstık

Mubiş Üye
Avatardaki Erkek kuş ele alışık 20 den fazla kelime konuşan bir kuş ilk başlarda tekti 1 yaşına geldiğinde bu dişiyi bizim kuşa eş aldık aslında eşte tuttular çok iyi anlaşıyolar kaşıma kusma var ama bizim erkek kuş hiç bir şekilde ayak atmıyor ayak atmayı bilmiyor.Dişi kuş bugüne kadar gördüğüm en uysal dişi kuş yuva taktım bi ara dişi o tarafa hiç yaklaşmadı rahatsız oldu diye çıkarttım yuvayı kışa doğru tekrar deneyecem
Vazelin sürün gözlemleyin ancak kokusuz olacak