🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Limon uzun süredir sürekli uyuyor, ötmüyor kuyruğunu yukarı aşağı sallıyor. Normalde de neşesiz ve korkan bir kuş olduğu için anlayamadım ben ama hasta mı acaba?
Limon uzun süredir sürekli uyuyor, ötmüyor kuyruğunu yukarı aşağı sallıyor. Normalde de neşesiz ve korkan bir kuş olduğu için anlayamadım ben ama hasta mı acaba?
Merhaba dışkıda sorun yok solunum problemi yaşıyor olabilir nefes alışverişte fark ettiğiniz bir ses varmı tiz, hırıltı, düdük gibi bir ses
Dişi olduğu için yumurta yapma ihtimali de var gözlem yapın ve durumdan haberdar ediniz
Elektolik var ise verebilirsiniz
Merhaba dışkıda sorun yok solunum problemi yaşıyor olabilir nefes alışverişte fark ettiğiniz bir ses varmı tiz, hırıltı, düdük gibi bir ses
Dişi olduğu için yumurta yapma ihtimali de var gözlem yapın ve durumdan haberdar ediniz
Elektolik var ise verebilirsiniz.
Elektolik var ise verebilirsiniz
https://streamable.com/za82ma
Nefesinde bir ses duymuyorum hatta bugün kafesini yanıma aldım ama duymadım hiç. Yeni bir videosunu ekledim anlaşılır olması için. Epeydir bu şekilde sürekli uyuyor. Geçenlerde de bir gün yemleri kusmustu hep ama koku yoktu .
Nerdeyse 1 ya da bir buçuk aydır hep uyuyor dışarı çıkmak istemiyor, ötmüyor. Ama hep keyifsiz kendi halinde bir kuştu ben depresyonda olabileceğini düşünmüştüm. Çünkü yemesinde ve dışkida sorun yoktu. Solunum sırasında ses ve nefes problemine şahit olmadım.