Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Lütfen Acil Yardım

Hasta evcillee.

İlknur yılmaz

İspinoz Üye
Muhabbet kuşum jumbo kırması erkek üç yaşında yaklaşık bir aydır biraz yavaşlama vardı iki hafta önce uçmamaya başladı halsizlik vardı veterinere götürdüm alt karında lipom tanısı koydu bazı ilaçlar verdi fakat ben beslenmesini ayarlayamıyorum kilo vermesi lazım diyorlar bana hangi mama verilmeli yardımcı olursanız çok sevinirim şu anda her şeye saldırıyor yemek için Lütfen marka olarak verirseniz çok sevinirim

Taha

Admin
Muhabbet kuşum jumbo kırması erkek üç yaşında yaklaşık bir aydır biraz yavaşlama vardı iki hafta önce uçmamaya başladı halsizlik vardı veterinere götürdüm alt karında lipom tanısı koydu bazı ilaçlar verdi fakat ben beslenmesini ayarlayamıyorum kilo vermesi lazım diyorlar bana hangi mama verilmeli yardımcı olursanız çok sevinirim şu anda her şeye saldırıyor yemek için Lütfen marka olarak verirseniz çok sevinirim
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Kuşunuzun resmini de görebilir miyiz

Taha

Admin
Birde yem olarak ne kullanıyorsunuz beslenmesi nasıl yem harici neler veriyorsunuz kısaca anlatabilir misiniz