Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Merhaba Sultan Papağanı Yardım

İpek..s

Yönetici
45yiğit45 45yiğit45, tahmin yürütebiliyor ve bu konuda fikir sahibi iseniz bizede sormanızin bir anlamı Yok diye düşünüyorum
Sultan papağanı cinsiyet yazarsanız Google ye ötüş ile değerlendirilmesi yapıldığını görürsünüz. Kuş kime ait ise kendisi üye olup ötüşünun de olduğu bir video eklerse daha fazla yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum iyi günler

45yiğit45

İspinoz Üye
45yiğit45 45yiğit45, tahmin yürütebiliyor ve bu konuda fikir sahibi iseniz bizede sormanızin bir anlamı Yok diye düşünüyorum
Sultan papağanı cinsiyet yazarsanız Google ye ötüş ile değerlendirilmesi yapıldığını görürsünüz. Kuş kime ait ise kendisi üye olup ötüşünun de olduğu bir video eklerse daha fazla yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum iyi günler

45yiğit45

İspinoz Üye
Bu kuş benim yeni aldım bunu tahmin edemiyorum malesef yardımcı olursanız sevinirim

Ronay

Yönetici
Bu şekilde sultan papağanında cinsiyet ayrımı yapmak zor olur ötüş dinlemek gerek veya kanat altı yöntemi ile cinsiyeti anlayabilirsiniz. Aşağıdaki makaleyi inceleyiniz. Kuşunuz genç bir kuş net şu aylık demek zor olacaktır.