Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Tanıtım Merhaba

Fotoğraf veya videoyla tanıtım.

Soner

Forpus Üye
Merhaba ben Soner..
Evde kendi emeklerimle hazırlamış olduğum küçük bir kümeste 9 kuş beslemekteyim.
Özellikle belirtmek istiyorum ki daha önce bulunduğum forumlarda yaşanan yardım amacı dışına çıkmış paylaşımlar ve konular,polemikler eşitsizlikler ve çok daha fazlası bu konuda beni tiksindirmiş olsada uzun bir kafa dinleme ve toparlanma dan sonra içimde olan kuş sevgisi ve bilgi paylaşımı isteği tekrardan beni forum olayına geri çekmiştir.Bu her anlamda bir tutku ve kolay kolay vazgecilmiyor.Umarim yukarıda bahsettiğim konulardan uzak sadece ve sadece bilgi edinip ve tecrübelerimiz dogrultusunda bilgi paylaşacağımız günlerle geçen bir forum olması umuduyla buradayım..
Herkese iyi forumlar..

Süleyman E.

Yönetici
Merhaba ben Soner..
Evde kendi emeklerimle hazırlamış olduğum küçük bir kümeste 9 kuş beslemekteyim.
Özellikle belirtmek istiyorum ki daha önce bulunduğum forumlarda yaşanan yardım amacı dışına çıkmış paylaşımlar ve konular,polemikler eşitsizlikler ve çok daha fazlası bu konuda beni tiksindirmiş olsada uzun bir kafa dinleme ve toparlanma dan sonra içimde olan kuş sevgisi ve bilgi paylaşımı isteği tekrardan beni forum olayına geri çekmiştir.Bu her anlamda bir tutku ve kolay kolay vazgecilmiyor.Umarim yukarıda bahsettiğim konulardan uzak sadece ve sadece bilgi edinip ve tecrübelerimiz dogrultusunda bilgi paylaşacağımız günlerle geçen bir forum olması umuduyla buradayım..
Herkese iyi forumlar..
Aramıza hoş geldiniz keyifli hobiler. İnşâAllah çizgimiz bozulmadan siz değerli arkadaşlarımız ile daha iyiye gideceğiz

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoş geldiniz ☺️ sizi hatırlıyorum (eşitsizlik ve seviyessizlik) konusunda Zirve yapmış forumda olmamaktan mutluluk duyuyoruz.
Burada kesinlikle öyle olayların esamesi bile okunmaz Ronay hocam bu konuda safları sıkı tutuyor 👍 Emin olabilirsiniz

Doukan

Yönetici
Merhaba ben Soner..
Herkese iyi forumlar.

Merhaba ben Soner..
Herkese iyi forumlar..
Merhaba aramıza hoş geldiniz

Belli bir zaman sonra forum amacı dışına çıkıyor

Burada her şey ve herkes genelde gördüğü konu hakkında yardımcı olmaya şayet gözden kaçan olursa yönlendirerek yardımcı olma önceliğinde her şey şeffaf net ve açık aramıza katılarak iyi ettiniz iyi ve güzel insanlarla forum ileri en ileri örnek bir forum olma yolunda ilerlemekteyiz

Keyifli forumlar..

Soner

Forpus Üye
Merhaba aramıza hoş geldiniz

Belli bir zaman sonra forum amacı dışına çıkıyor

Burada her şey ve herkes genelde gördüğü konu hakkında yardımcı olmaya şayet gözden kaçan olursa yönlendirerek yardımcı olma önceliğinde her şey şeffaf net ve açık aramıza katılarak iyi ettiniz iyi ve güzel insanlarla forum ileri en ileri örnek bir forum olma yolunda ilerlemekteyiz

Keyifli forumlar..
Teşekkür ederim hoşbulduk... herşeyin hayırlısı hocam amaç bilinçli kişiler tarafindan yardımlaşma olduktan sonra ilelebet sorun olmaz forumlar değil insanlar amacından çıkıyor..

Ronay

Yönetici
Soner hocam hoş geldin aramıza seni görmek 🙂 , amacımız insanlara yardım ve yol göstermek. Sizlerinde bize destek sunacağına inancımız tam zaten. Daha gelişmekte olan bir forumuz zaman içinde çok daha büyük bir aile olacağız. Sizden iyi olmasın çok güzel dostlarımız var ve yönetim kadromuz hem tecrübeli, hem bilinçli ve olgun insanlardan kurulu.

Soner

Forpus Üye
Soner hocam hoş geldin aramıza seni görmek 🙂 , amacımız insanlara yardım ve yol göstermek. Sizlerinde bize destek sunacağına inancımız tam zaten. Daha gelişmekte olan bir forumuz zaman içinde çok daha büyük bir aile olacağız. Sizden iyi olmasın çok güzel dostlarımız var ve yönetim kadromuz hem tecrübeli, hem bilinçli ve olgun insanlardan kurulu.
Teşekkür ederim hocam hoşbulduk 😊
Elinize,emeğinize sağlık hayırlı olsun.
Forum ve üyeler açısından herşeyin güzel olması dileğiyle 🙏

Taha

Yönetici
Soner hocam hoşgeldiniz. Sizi görmek çok güzel 🙏😊