Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Merhabalar Muhabbed Kusumun Altına Talaş Koyabilirmiyim

enes y.

İspinoz Üye
merhabalar muhabbed kusumun altına talas koysam birsey olurmu koyucagım talaş temiz ve eski deil size bi souyum dedim belki zararlıdır diye

enes y.

İspinoz Üye
muhabbed kusumun dıskısı normal dıskının cıkarıldıgındaki yerde bir ishal ıslaklıgı ve leke yok yalnız işerken su gibi suduyo ve birazı su oluyo yalnız hiç leke yok dıskı normal altında biraz su oluyo oda oda peçete emiyo zaten

enes y.

İspinoz Üye
bide kusuma duzenli vitamin veriyodum bıraktım yeniden baslamalımıyım kusuma sadece yem veriyorum sağlıklı olması için ne vermem lazım

enes y.

İspinoz Üye
ben ben veli yanal eskiden vardım bu yeni hesap kuslarım hala duruyor o zamankı dediklerinizi yaptım dıskı duzeldi anack yine su gibi akıyo ancak katı ve biraz su var

Ronay

Yönetici
Sorularınızı bir başlıkta güzelce yazın bu şekilde ard arda yazmak flood yapmak oluyor bu da yasak lütfen daha düzenli konu açarsanız sevinirim.

Talaş zarar vermez ama dışkı takibini biraz zorlaştırabilir.