Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Merhabalar...

limonfıstık

Mubiş Üye
Sizlere Pakistan papağanım fıstık ve sultişim limonla tanıştırmak istiyorum 🙂 Bir de çiko var ancak maalesef o başka şehirde şimdilik o da sultiş 🙂 Ben 27 yaşındayım, abim üreticiydi ben de küçük yaşlardan beri kuşlar, köpekler, kediler, balıklar bir sürü evcil hayvanlarla büyüdüm ve iki üniversite okuduktan sonra sevgime yenik düşüp veterinerlik ve laborantlık okumaya karar verdim inşallah dgsyle veterinerliğe de tamamlayacağım 🙂 Ankara'dan aranıza katılıyorum. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum 🙏🙂

Ekli dosyalar

• -lfu0lt.jpg
    -lfu0lt.jpg
    73.1 KB · Görüntüleme: 56
  • cj7a1c.jpg
    cj7a1c.jpg
    83.5 KB · Görüntüleme: 30

Taha

Yönetici
Merhaba aramıza tekrar hoşgeldiniz ikiside birbirinden tatlı 😊. İnşallah veteriner olmanızı dört gözle bekliyoruz ihtiyacımız var 😂

Kanaryaci

Forpus Üye
Sizlere Pakistan papağanım fıstık ve sultişim limonla tanıştırmak istiyorum 🙂 Bir de çiko var ancak maalesef o başka şehirde şimdilik o da sultiş 🙂 Ben 27 yaşındayım, abim üreticiydi ben de küçük yaşlardan beri kuşlar, köpekler, kediler, balıklar bir sürü evcil hayvanlarla büyüdüm ve iki üniversite okuduktan sonra sevgime yenik düşüp veterinerlik ve laborantlık okumaya karar verdim inşallah dgsyle veterinerliğe de tamamlayacağım 🙂 Ankara'dan aranıza katılıyorum. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum 🙏🙂
Merhaba bendede vardı pakistan 1 yıl besledim. Eğitilmiyor gakkkk gakkk bağırıp duruyor.

murtizmeray

Forpus Üye
Merhaba maşallah bu ne azim 😀 Keza üniversiteyi ziraat gıda lisans bitirdim ben de ve yıllar sonra bi 2 yıllık çevirmenlik bölümü okudum. Bir dönemi Erasmus'lu bile oldum. ☺️Yüksek lisansa gitmedim nedense!. Bu sene hazırlık yapıp farklı bir bölüm daha okuyabilirim belki.... Veterinerlik gibi bölümler de ilgi alanımda olsa da gözümde büyüyor,bilmiyorum... hayatta hep böyle karar almakta zorlanıyorum sonra da akışına bırakmış oluyorum genelde.

limonfıstık

Mubiş Üye
Merhaba maşallah bu ne azim 😀 Keza üniversiteyi ziraat gıda lisans bitirdim ben de ve yıllar sonra bi 2 yıllık çevirmenlik bölümü okudum. Bir dönemi Erasmus'lu bile oldum. ☺️Yüksek lisansa gitmedim nedense!. Bu sene hazırlık yapıp farklı bir bölüm daha okuyabilirim belki.... Veterinerlik gibi bölümler de ilgi alanımda olsa da gözümde büyüyor,bilmiyorum... hayatta hep böyle karar almakta zorlanıyorum sonra da akışına bırakmış oluyorum genelde.
Teşekkür ederim 😂 Beni bıraksalar ben full okurum bir de ben çok hızlı karar alırım hiç akışına bırakamam disiplin var bende 😂 Düşünürüm düşünürüm bir anda atağa geçerim 😂

Süleyman E.

Yönetici
MaşâAllah canlara sağlıklı huzurlu bir ömürleri olsun inşâAllah 🤲🏻🙂 güzel bir bölüm muvaffak olursunuz inşâAllah