🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her eş tutmada yavrulama olacak diye bir kural yok. Bu iş sabır işi biraz açıkçası, kuşlarınızın iyi anlaşıp anlaşmadığına emin olun. Yem oranlarını kontrol edin bu markayı kullanmadım ve görmedim de açıkçası haftada bir çeşme mama ile yumurta havuç karıştırıp verin. Bekleyin başka çareniz yok.
Selam Ronay
Muhabbet kuşlarım şuan bir buçuk yaşında olacak ama çiftleşme belirtileri hiç yok. Bu son halleri, şuan cinsiyetleri daha da belirgin olmuştur. Gene aynı mı düşünüyorsun, yeşil dişi, sarı olan erkek? Evet ise çiftleşmemeleri neden olur acaba.
Eş tuttular sanırım, zaten 3 kuş vardı 2 erkek bi dişi, bu erkekle bu dişi daha çok birbirine kur yapınca diğer erkeği kafesten aldım. Kafes baya geniş ve yuvalıkta var. Yem olarak sadece eklediğim fotoğrafta ki, bazen de yumurta kabuğu veriyorum.
Her eş tutmada yavrulama olacak diye bir kural yok. Bu iş sabır işi biraz açıkçası, kuşlarınızın iyi anlaşıp anlaşmadığına emin olun. Yem oranlarını kontrol edin bu markayı kullanmadım ve görmedim de açıkçası haftada bir çeşme mama ile yumurta havuç karıştırıp verin. Bekleyin başka çareniz yok.