Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Ayak İncinmesi

NVDIA44

İspinoz Üye
Herkese merhaba işten geldiğim de kuşun sol ayağına basarken zorluk yaşadığını gördüm gün boyu dışarıda olduğu için bir yere taktırdı sanırım veterinere götürdüm röntgen çekti ayağında zedelenme olduğunu söyledi B vitamini ve ağrı kesici verdi açıkçası tedavi yetersiz geldi ne yapmak lazım video ve fotoğrafı yükledim

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ekli dosyalar

• IMG_3514.jpeg
    IMG_3514.jpeg
    393.8 KB · Görüntüleme: 6

Soru Muhabbet Kuşu Ayak İncinmesi

Öncelikle kuşu salmayın dinlenmeli kuşunuz ayakları kavrıyor ama iyileşme bu tür durumlarda geç olabilir. Tavsiyem terramycin deri krem az az sürebilirsiniz ve D vitamini takviyesi yapmanız gerek. Zamana bırakın. Eğer 15 gün içinde toparlanmazsa tekrar röntgen çektiriniz.
Tamam teşekkürler

Ronay

Site Kurucusu
Öncelikle kuşu salmayın dinlenmeli kuşunuz ayakları kavrıyor ama iyileşme bu tür durumlarda geç olabilir. Tavsiyem terramycin deri krem az az sürebilirsiniz ve D vitamini takviyesi yapmanız gerek. Zamana bırakın. Eğer 15 gün içinde toparlanmazsa tekrar röntgen çektiriniz.

NVDIA44

İspinoz Üye
Tamam teşekkürler

Çözüm

Ronay

Site Kurucusu
Kremi çok bastırmadan masaj yapar gibi sürün. 4-5 gün sonra video atın bakalım ve salmayın asla. Rica ederim.

Ronay

Site Kurucusu
Aslında dediğiniz doğru size artrit için yazmak gerekir ama incinmelerde bu tür kremler o bölgeleri rahatlatabilir.