Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Çiftleşme

AlperenTR

İspinoz Üye
Merhaba benim muhabbet kuşum vardı eş istediğini düşündüğüm için eş almıştım. Sanırım anlaştılar erkek kuşum dişi kuşa ağzından yem veriyor onunla ilgileniyor. Acaba çiftleşirler mi yavruları olmasını isterim. Biraz araştırdım e vitamini ve yuvalık almalı mıyım ? çiftleşmelerinde yardımcı olur mu? aslında çiftleşirlerse alırım diye düşünmüştüm ama yardımcı olacaksa önceden de alabiliirm. Ayrıca sebze falan hangi sebzeler iyi olur bilgi verirseniz mutlu olurum. Ayrıca kuşlarımın videosu
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ronay

Site Kurucusu
Güzel anlaşmalar başlamış. Öncelikle tünek yerleşimi sağlıklı değil. Tünek düzenini rahat çiftleşme pozisyonuna göre değiştiriniz. Sonrası 1-2 hafta daha süre verin çok rahatsız etmeyin. Yuva takarsanız yeterli olacaktır. Sabır bu işte her şey unutmayın. E vitamini vs gerek yok şuan.

AlperenTR

İspinoz Üye
Güzel anlaşmalar başlamış. Öncelikle tünek yerleşimi sağlıklı değil. Tünek düzenini rahat çiftleşme pozisyonuna göre değiştiriniz. Sonrası 1-2 hafta daha süre verin çok rahatsız etmeyin. Yuva takarsanız yeterli olacaktır. Sabır bu işte her şey unutmayın. E vitamini vs gerek yok şuan.
Tamamdır dediklerinizi uygulayacağım bilgilendirme ve öneriler için teşekkürler. (y)