🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Merhabalar, Fotoğraf göremedim. Eklerseniz yorum yapabiliriz
Merhabalar, Fotoğraf göremedim. Eklerseniz yorum yapabiliriz.
ekledimMerhabalar, Fotoğraf göremedim. Eklerseniz yorum yapabiliriz.
Tam istedigim gibi. Tesekkür ederimRainbow kuşunuz ve erkek. Maşallah.
Birkaç bilgi daha alabilir miyim?Tam istedigim gibi. Tesekkür ederim
2 aylik mi2 aylık civarında bir yavru, rainbowlar dayanıklı sayılırlar diğer kuşlardan çok farkı yoktur sağlık konusunda ve hastalıklara yakalanmada.
Hmm anladim, peki yem yiyebilir mi?Bu kuş en fazla 3 aylık civarı olur. Daha yanak yaması, ve kafa çizgileri açılmamış ki bana göre 2-2,5 aylık civarı.
Tamamdir, tesekkür ederim bilgileriniz içinİlk günler normaldir. Dal darı alıp verin yerini çok değiştirmeyin. Zamanla alışacaktır. Stres yapıyordur. Ortama alışana kadar 15 gün civarı salmayın 2-3 gün sonra önce kafes içi eğitim verin sonra kafes dışına çıkarırsınız.
Selam, bir sorum var yardimci olur musunuz?İlk günler normaldir. Dal darı alıp verin yerini çok değiştirmeyin. Zamanla alışacaktır. Stres yapıyordur. Ortama alışana kadar 15 gün civarı salmayın 2-3 gün sonra önce kafes içi eğitim verin sonra kafes dışına çıkarırsınız.
Selam, rainbow muhabbet kusum alismaya basladi ilk günden daha farkli bugün 4. günü olacak. Kus çok daha hareketli ve kafese tirmanip atliyor, yemligin içine giriyor yemleri etrafa saçiyor, kafes icinde kanat cirpiyor. Bunlari neden yapiyor?Aynen rainbow almanız daha mantıklı olacaktır. Ama henüz erken.
Kafes içi egitime ne zaman baslamami tavsiye edersiniz? Bana ve ortama alismasi icin daha baslamadim.Bunlar normal hareketler kanat eğzersizleri hem kanat güçlendirme, hem kan akışı hızlandırma ve mutlu olduğunu gösterir. Eğitime devam edin hemen salmayın.
Kafes içi eğitim eve geldikten 4-5 gün sonra başlayabilirsiniz.Kafes içi egitime ne zaman baslamami tavsiye edersiniz? Bana ve ortama alismasi icin daha baslamadim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.