🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Kuş normal şekilde dışkı yapıyor ama sonra bu garip şey ortaya çıkıyorBen hayatımda ilk defa böyle bir şeye rastlıyorum. Dışkıya da benzemiyor. Toz toz dökülmüş siyahlık görüyorum...
Kuşun dışkısı olduğuna emin misiniz?
Bunun olmaması için ne yapabilirim?Ben hayatımda ilk defa böyle bir şeye rastlıyorum. Dışkıya da benzemiyor. Toz toz dökülmüş siyahlık görüyorum...
Kuşun dışkısı olduğuna emin misiniz?
Siz muhabbet kuşu besliyorsunuz değil mi? Siyahlıklardan görmeye çalıştığım kadarıyla yaptığı yeşil dışkılar normal gözükmüyor. Entrobac probiyotik kullanın, 3 gün mercimek tanesi kadar suluğa atılacak.Kuş normal şekilde dışkı yapıyor ama sonra bu garip şey ortaya çıkıyor
Bilmiyorum ama kuştan böyle siyah tozlar dökülmez benim bildiğim. İlk defa rastladım bu duruma.Bunun olmaması için ne yapabilirim?
kafesin tellerini kemirmiş ordan dökülme ihtimali var mı ?Siz muhabbet kuşu besliyorsunuz değil mi? Siyahlıklardan görmeye çalıştığım kadarıyla yaptığı yeşil dışkılar normal gözükmüyor. Entrobac probiyotik kullanın, 3 gün mercimek tanesi kadar suluğa atılacak.
Bilmiyorum ama kuştan böyle siyah tozlar dökülmez benim bildiğim. İlk defa rastladım bu duruma.
Evinizden kaynaklı bir sorun mu artık onu tespit etme imkânı size ait. Yine de kuşun resmini atın bir bakalım. Fikir sahibi oluruz.
tamamdır teşekkürler bide boyasını kemirmemesi için ne yapmam gerekir?_Bu arada probiyotiği koyduktan 8 saat sonra temiz içme suyu ile değiştirin, ertesi gün tekrar probiyotik koyun... Bu şekilde 3 gün devam edin._
Olabilir ama zaten siz sağlıklı kafes kullanmıyorsunuz. Kuşum boyayı kemiriyor diyorsunuz. Boyalı kafesleri kemirmek kuşlarda zamanla zehirlenmeye yol açıyor. Boyasız kafes kullanan biri olarak renkli plastik kafesler artık bana çok dandik geliyor. Kafesi değiştirmeyi deneyin. Belki bu siyahlık sorunu da ortadan kalkmış olur.kafesin tellerini kemirmiş ordan dökülme ihtimali var mı ?
2 Günde birKaç günde bir altlarını değiştiriyorsunuz?
kafesi değiştireceğim teşekkürler yeniden.Olabilir ama zaten siz sağlıklı kafes kullanmıyorsunuz. Kuşum boyayı kemiriyor diyorsunuz. Boyalı kafesleri kemirmek kuşlarda zamanla zehirlenmeye yol açıyor. Boyasız kafes kullanan biri olarak renkli plastik kafesler artık bana çok dandik geliyor. Kafesi değiştirmeyi deneyin. Belki bu siyahlık sorunu da ortadan kalkmış
Rica ederim.kafesi değiştireceğim teşekkürler yeniden.
tamamdır atıcağımAltını temizleyin bize 2-3 saat sonra dışkıların net foto atar mısınız?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.