Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Durgun Halsiz Kuş Için Ne Yapılması Gerekiyor ?

İpek..s

Moderator
Herkese merhaba kardeşimin kuşu çok durgun annemlere misafirliğe geldim dün
O zaman fark ettim bugün ise gözlem yaptığımda örttüğünu hiç duymadım yemde yemiyor sadece yemin içinde olan yulaflari ayikliyor dışkı bu şekilde enflasyon olduğundan eminim ama ilaç konusunda yardıma ihtiyacım var

Ekli dosyalar

• IMG_20231230_200713.jpg
    IMG_20231230_200713.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 45

İpek..s

Moderator
Hocam kustugunu görmedim ama duvar tarafında salgalı kurumuş yem kalıntıları vardı DAHA önce kustugunu fark ettim şuan gözlem yapıyorum ama şahit olmadım
Ağız kokusu da yok sabahtan beri yaptığı tek şey kafasını gömüp uyumak

Ronay

Site Kurucusu
Koksidiyoz olduğunu düşünüyorum tabi %100 teşhis dışkı tahlili ile olur. Sulphamezatine 4-6 gün arası kullanmalı ama deneyimlerime göre Fonıopaddy tohumu bu iş için ve bir çok enfeksiyonu çözen bir tohum alıp hem ilacı hem tohumu kullansın. Ardından da önce K vitamini sonra probiyotik takviyesi şart.

Doukan

Moderator
Herkese merhaba kardeşimin kuşu çok durgun annemlere misafirliğe geldim dün
O zaman fark ettim bugün ise gözlem yaptığımda örttüğünu hiç duymadım yemde yemiyor sadece yemin içinde olan yulaflari ayikliyor dışkı bu şekilde enflasyon olduğundan eminim ama ilaç konusunda yardıma ihtiyacım var
Geçmiş olsun