Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Hastalığı

Esma

İspinoz Üye
Muhhabbet kuşumun birkaç gündür dışkısı siyah ve bu şekilde. çok halsiz kafes altına girip sürekli uyuyor. bayram dolayısıyla veterinere gidemiyorum. yardımcı olabileceginiz bir şey var mı? 😔

Ekli dosyalar

• IMG_3781.jpeg
    IMG_3781.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 56
  • IMG_3780.jpeg
    IMG_3780.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 29

batuş

İspinoz Üye
Muhhabbet kuşumun birkaç gündür dışkısı siyah ve bu şekilde. çok halsiz kafes altına girip sürekli uyuyor. bayram dolayısıyla veterinere gidemiyorum. yardımcı olabileceginiz bir şey var mı? 😔
Ben aynı belirtiler ile koksidiyoz tanısı konuldu. Elinizde entrobac probiyotik var ise 3 gün üst üste kapalı şişe su ile kullanın. Düzelme olmaz ise tekrar iletişime geçelim. Bu süreç içinde yemeden içmeden kesilmesin dikkatli olun izlemleyin. 🙏🏻

Esma

İspinoz Üye
Ben aynı belirtiler ile koksidiyoz tanısı konuldu. Elinizde entrobac probiyotik var ise 3 gün üst üste kapalı şişe su ile kullanın. Düzelme olmaz ise tekrar iletişime geçelim. Bu süreç içinde yemeden içmeden kesilmesin dikkatli olun izlemleyin. 🙏🏻
teşekkür ederim oncelikle. entrobac probiyotik siparişi verdim bayram dolayısıyla acık yer bulamadım ne yazık ki acık bulduğum yerlerde de yoktu bu yüzden sipariş vermek zorunda kaldım. bayram yüzünden de gec gelecek tabi ama elimde degil. iştahı yerinde yemesi düzgün. umarım kötüleşmez 🥺