Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Muhabbet Kuşu Kabarık Ve Ishal

tulinnehir

İspinoz Üye
Merhaba 5 yaşında muhabbet kuşu iki gündür kabarık boynunu değişik şekilde indirip kaldırıyor dün akşam ishal başladı sanki hafif kuruma da var gibi veteriner den baytril alıp ağzına bir damla olarak başladım başka ne yapabilirim anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 💙 dışkı ve kuşun son halinin fotoğrafını ekledim

Ekli dosyalar

• 17327049736546446155712775151367.jpg
    17327049736546446155712775151367.jpg
    503.6 KB · Görüntüleme: 28

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
Merhaba 5 yaşında muhabbet kuşu iki gündür kabarık boynunu değişik şekilde indirip kaldırıyor dün akşam ishal başladı sanki hafif kuruma da var gibi veteriner den baytril alıp ağzına bir damla olarak başladım başka ne yapabilirim anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 💙 dışkı ve kuşun son halinin fotoğrafını ekledim
4 gün devam edin ilaca. Ayrıca probiyotik edinin. 4 günde gelişme olmazsa sulphamezathine alıp kullanmanız gerekecek. Ağzına damlattığınızda yuttuğundan emin olmalısınız ama. Suyuna probiyotik katmaya başlayın eb kısa sürede tedavi süreci dahil.

tulinnehir

İspinoz Üye
4 gün devam edin ilaca. Ayrıca probiyotik edinin. 4 günde gelişme olmazsa sulphamezathine alıp kullanmanız gerekecek. Ağzına damlattığınızda yuttuğundan emin olmalısınız ama. Suyuna probiyotik katmaya başlayın eb kısa sürede tedavi süreci dahil.
Probiyotik aldım birde
r digestive aldım ama bu akşam eve geldiğim de ölmüştü veteriner bytril vermişti dün ona başladım ama yetişemedim :( allahım affetsin beni