Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Muhabbet Kuşu Kuyruk Sallama Ve Solunum Problemi

danyal

İspinoz Üye
Herkese merhaba
Muhabbet kuşum birkaç aydır hasta ve iki gün önce veterinere götürdüm karaciğerinde büyüme var dedi.Ama ki solunum problemi var kusta ağzından nefes alıyor ve kuyruğunu çok aşağı yukarı sallıyor nefes alip-verirken.Veteriner,baytril antibiyotik,avicare nin solunum ve enfeksiyon için olanlarından verdi iki gündür kullanıyorum kuşum iyiye gidecegine daha kötüye gidiyor.5 dk da bir hapşırıyor.veterinerden geldiğimden beri konuşan kuş konuşmaz oldu.Ağzını açıp kapatıyor ağzindan birşey cikaricak gibi yapıyor.Agzindan salyaya benzer biseyler çıkartıyor.Çok fazla kaşıntısı da var başını kafese sürerek kasimaya calisiyor.
Başına böyle bir durum gelen varsa hangi tedavi yöntemlerini denedi paylasirlarsa

Ronay

Site Kurucusu
Kuşun videosunu ekler misiniz? Birde dışkı resmi

danyal

İspinoz Üye
Sarı sindirilmesi yemleride kustu

Ekli dosyalar

• IMG_20230909_155630.jpg
    IMG_20230909_155630.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 5

Ronay

Site Kurucusu
Kuşun bir videosu atar mısınız? Birde iştah vb nasıl ?

danyal

İspinoz Üye
Video ekleyemiyorum uzantı hatası veriyor.normal yem yiyemiyor aç kalmamasi için kızıl darı ve ekmek veriyorum yalnızca onları yiyebiliyor.Dünkü kusmasıni engellemek için papatya çayı verdim bir nebze olsun kusmayı kesti ama hala neşesiz ve konuşamıyor

Ronay

Site Kurucusu

Bu konudan bakarak ekleyin video, en son yeni dışkı fotosu atar mısınız?

danyal

İspinoz Üye

Bu konudan bakarak ekleyin video, en son yeni dışkı fotosu atar mısınız?

Ekli dosyalar

• IMG_20230910_131052_1.jpg
    IMG_20230910_131052_1.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 5