Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Popo Ve Karın Şişliği, Halsizlik, Dışkı Yaparken Zorlanır Gibi Sesler Çıkarıyor.

İsmails

İspinoz Üye
Yaklaşık 2 yaşında muhabbet kuşumun, karın ve popo kısmında şişlik var. Yumurta olabileceği söylenmişti röntgen çektirdim ama herhangi bişey gözükmüyor. İshali ve kanlı dışkı vardı 2 hafta kadar antibiyotik kullandım, antibiyotik sonrası kanlı dışkı geçti fakat dışkı poposuna birikiyor, şuan sadece yem ve avicare digestive veriyorum günde 1 kez. Ama hala çok halsiz, dışkı yaparken ses çıkarıyor zorlanır gibi. Bi çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Ronay

Yönetici
Merhabalar, hoş geldiniz...
Yumurta olduğunu kim söyledi? Bir dışkı fotosu ve kuşun videosunu atar mısınız? İştahı nasıl?

İsmails

İspinoz Üye
1000010840.jpg
1000010841.jpg
1000010842.jpg
1000010843.jpg

İsmails

İspinoz Üye
Merhabalar, hoş geldiniz...
Yumurta olduğunu kim söyledi? Bir dışkı fotosu ve kuşun videosunu atar mısınız? İştahı nasıl?
İştahı iyi, kuşu üniversiteye götürdüm orada dediler, sonra bir veterinere götürdüm orada da yumurta olabilir dedi fakat röntgen çekince öyle olmadığını anladık.

Ronay

Yönetici
Popo kısmındaki kakayı iyice temizleyin sürekli oradaki dışkı popoyu tıkayabilir. Muhakkak temizleyin popo açıldın iyice, probiyotik kullanın kaliteli ve ayrıca ben bağırsak sorunu, belki de bir kitle olabileceğinden şüpheleniyorum.

İsmails

İspinoz Üye
Popo kısmındaki kakayı iyice temizleyin sürekli oradaki dışkı popoyu tıkayabilir. Muhakkak temizleyin popo açıldın iyice, probiyotik kullanın kaliteli ve ayrıca ben bağırsak sorunu, belki de bir kitle olabileceğinden şüpheleniyorum.
Önerebileceğiniz probiyotik var mı? Direkt onu alayım