Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kusu Solunum Yolu

busecobann25

İspinoz Üye
merhaba muhabbet kusum yaglandı zor ucuyor ve normalde de nefes alırken hıırıltı çıkıyor kuyrugu asagı yukarı oynuyor. 1-1.5 hafta önce ventolin şurubun iyi gelecegini söylediler. hırıltısı kullanınca geçti ama sonra ilacı bırakınca tekrar aynı hırıltı basladı şimdide komsum vitaform kullanırsam iyi gelecegini söyledi 3 gün oldu kullanalı ama bir fark yok yardımcı olur musunuz her ilacı böyle kullanmak istemiyorum bünyesi kaldırmayacak ölecek diye cok korkuyorum. istanbul maltepe de oturuyorum eger etkili bir ilac önerirseniz oturdugum yaka da alabilecegim bir yer varsa hemen alırım.

İpek..s

Yönetici
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz kuşunuzun videosunu görebilir miyiz? Güncel dışkı resmini de görelim temiz peçete üzerinde olacak şekilde

busecobann25

İspinoz Üye
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz kuşunuzun videosunu görebilir miyiz? Güncel dışkı resmini de görelim temiz peçete üzerinde olacak şekilde

kusumun videosu (bu yazıya tıklayabilirsiniz yada alttaki linkten bakabilirsiniz) Merhaba videoyu annem çekmeye çalıştığı için belki ses net gelemeyebilir odaklandıgınızda duyuluyor ama kafeste iki kuşum var dışkı ayırt etmem mümkün değil ama yinede atacağım

busecobann25

İspinoz Üye

https://drive.google.com/file/d/18z0YK5smqmdKNyyxHDC-XXNPmynN0VJb/view?usp=sharing buda ses kaydı

İpek..s

Yönetici
Solunum yolu enfeksiyonu gibi duruyor ses net olmasa da hocalar da görüş bildirceklerdir Doksimis kullanmanız gerekebilir dışkı resmini görebilirmiyiz

Süleyman E.

Yönetici
kusumun videosu (bu yazıya tıklayabilirsiniz yada alttaki linkten bakabilirsiniz) Merhaba videoyu annem çekmeye çalıştığı için belki ses net gelemeyebilir odaklandıgınızda duyuluyor ama kafeste iki kuşum var dışkı ayırt etmem mümkün değil ama yinede atacağım

İpek hocamın dediği gibi solunum yolu sıkıntısı var ben hipradoxi kullanmıştım ama yine ronay hocam da tavsiye de bulunacaktır.

busecobann25

İspinoz Üye
Solunum yolu enfeksiyonu gibi duruyor ses net olmasa da hocalar da görüş bildirceklerdir Doksimis kullanmanız gerekebilir dışkı resmini görebilirmiyiz
tabi ki ikiside aynı kafeste dışkıları bu şekilde
WhatsApp Görsel 2023-11-23 saat 20.20.09_20cd4861.jpg
WhatsApp Görsel 2023-11-23 saat 20.20.08_e3d8ea81.jpg

Ronay

Yönetici
Gerekeni söylemişler. Solunum sorunu var. Hiprodoxi sahtesi çok güvenilir yerden alabilirsiniz. Benim tavsiyem doksisiklin veya tylomisin etken maddeli ilaçlar Bunlarda en çok bilineni doksimis bunu bulup en az 5 en fazla 7 kullanabilirsiniz suyunu her gün tazeleyerek.

busecobann25

İspinoz Üye
Gerekeni söylemişler. Solunum sorunu var. Hiprodoxi sahtesi çok güvenilir yerden alabilirsiniz. Benim tavsiyem doksisiklin veya tylomisin etken maddeli ilaçlar Bunlarda en çok bilineni doksimis bunu bulup en az 5 en fazla 7 kullanabilirsiniz suyunu her gün tazeleyerek.
İstanbul’da bildiğiniz bir yer var mı temin edebilecegim

Ronay

Yönetici
Facebook, internetten aratın, grpet de sorabilirsiniz. Yada veteriner var ise ondan rica edebilirsiniz.

busecobann25

İspinoz Üye
Levedox veya levedoks sanırım adam elinde bunun olduğunu söyledi alsam kullanabilir miyim daha etkili dedi ama ben size sormadan bir şey yapmak istemedim