Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Tırnağı Ne Zaman Kesilmeli

Soru Muhabbet Kuşu Tırnağı Ne Zaman Kesilmeli

Tünekler eğer tahta olursa ve kafesinizden kalamar kemiğini gaga taşı veya mineral bloğu eksik etmediğiniz takdirde yüksek oranda kendisi halledecektir..Şuan için konuşmak gerekirse de kesilmesini gerektiren bir uzunlukta olmadığını düşünüyorum.

Ronay

Yönetici
Muhabbet kuşu tırnağının aşırı uzun olduğunu düşünmüyorum ama bir kaç ay sonra kesilebilir bence. ( Konu başlığını izninizle düzenledim.)

İpek..s

Yönetici
Merhaba uçları çok incelmiş eğer doğru şekilde yapabileceğinizi düşünüyorsanız uçlarından sivri olan kısmı kesebilirsiniz isterseniz

ykk.174

Mubiş Üye
Muhabbet kuşu tırnağının aşırı uzun olduğunu düşünmüyorum ama bir kaç ay sonra kesilebilir bence. ( Konu başlığını izninizle düzenledim.)
Teşekkürler Bir de foruma fotoğrafı yükleyemedim mb yüksek dedi bu durumlarda link şeklinde paylaşmamızda bir sıkıntı var mi

Soner

Forpus Üye
Tünekler eğer tahta olursa ve kafesinizden kalamar kemiğini gaga taşı veya mineral bloğu eksik etmediğiniz takdirde yüksek oranda kendisi halledecektir..Şuan için konuşmak gerekirse de kesilmesini gerektiren bir uzunlukta olmadığını düşünüyorum.

Çözüm