Merhaba, öncelikle 3 yaşında bir dişi muhabbet kuşum var ancak uçmayı bilmiyor evin içinde hep gezerdi. Bunu belirtmemin sebebi birazdan bahsedeceğim mesele ile alakalı. 4 gün önce talihsiz bir olay yaşadık yanmış tavayı temizlemek için biraz çamaşır suyu karbonat ve limon karıştırıp tavayı temizliyordum o esnada omzumda olan kuşum hiç yapmayacağı bir hareket ile dengesini kaybedip düştü tavaya uçamadığı için ayakları üzerine bir iki defa sekmesine rağmen biraz kaynayan karışıma maruz kaldı 3. Sekmesine kalmadan hemen elimle yakaladım hemen ayaklarını soğuk suya soktum sonrasında biraz severek sakinleştirmeye çalıştım ancak akşamına ayakları kan topladı ve nihayet tırnakları düştü ve kan ise boşaldı krem sürüyorum düzenli olarak “silverdin,kantaron yağı” gibi ürünler ancak yemek yemiyor ötmüyor devamlı uyku halinde gözleri hep kapalı ve artık bu günlerde gücü de kalmadı yemediği için sanırım yürümeye bile hali kalmadı biraz su içiyor ona da multivitamin ekledim ancak yeterli olmadığını düşünüyorum endişeme verin lütfen tedirgin oluyoruz ne yapmamızı tavsiye edersiniz?