Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Yem Şeçer Mi?

gezente

Forpus Üye
Merhabalar benim muhabbet kuşum bu (kahverengi) yemi suluğunun içine atıyor ve yemiyor yada yiyemiyor.Birde bu beyaz olanı yemiyor.
Hazır paket muhabbet kuşu yemi içindekiler.
Isimlerini biliyor musunuz?

Ekli dosyalar

• 20240722_143407.jpg
    20240722_143407.jpg
    526.4 KB · Görüntüleme: 35
  • 20240722_143419.jpg
    20240722_143419.jpg
    470.5 KB · Görüntüleme: 2

Soru Muhabbet Kuşu Yem Şeçer Mi?

Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂

Biri soyulmuş yulaf diğer beyaz olan ise aspir yulafın sindirimi zordur her ne kadar sevselerde su ile seyreltme yaparlar ben bunu çıkarttım çünkü benim kuşlarimda aynı hareketi sergiledi
Aspir ise papağan yemidir her muhabbet kuşu sevmez yiyemez 23 muhabbet kuşunun içinden birinin yediğini görmüştüm acı bir tadı vardır kırabilse dâhi seveceğini sanmıyorum

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂

Biri soyulmuş yulaf diğer beyaz olan ise aspir yulafın sindirimi zordur her ne kadar sevselerde su ile seyreltme yaparlar ben bunu çıkarttım çünkü benim kuşlarimda aynı hareketi sergiledi
Aspir ise papağan yemidir her muhabbet kuşu sevmez yiyemez 23 muhabbet kuşunun içinden birinin yediğini görmüştüm acı bir tadı vardır kırabilse dâhi seveceğini sanmıyorum

Çözüm

gezente

Forpus Üye
İpek..s İpek..s, bende suluğun içinde sürekli görüyorum ama ne yaptığını anlamadım.banyoluğun içinde de var ama yiyor gibime gelmedi.sürekli suları değişiyorum bu yüzden. Hic birinin kabuğu açılıp yenmemiş