Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu

kerembkr

Forpus Üye
Merhabalar ipek hanım muhabbet kuşum nesesinde halinde yemesinde hiçbir sorun yok ama dün aksamda kafesinde yemiş sanki kusmus gibi bı görüntü var 53misledim yeni kağıt goydum yine var aynı bolgede tuneginin hemen altı resim çektim bı bakarsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-20-09-01-26-621_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-08-20-09-01-26-621_com.whatsapp.jpg
    851.6 KB · Görüntüleme: 29

kerembkr

Forpus Üye
Merhabalar ipek hanım muhabbet kuşum nesesinde halinde yemesinde hiçbir sorun yok ama dün aksamda kafesinde yemiş sanki kusmus gibi bı görüntü var 53misledim yeni kağıt goydum yine var aynı bolgede tuneginin hemen altı resim çektim bı bakarsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_20240820_132114.jpg
    IMG_20240820_132114.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 2

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz tanışıyor muyuz kusura bakmayın çıkaramadım
Kur kurmasına benziyor
Takipte olun kafesinde kuş kumu kalamar kemiği veya gaga taşı varmı?

kerembkr

Forpus Üye
Merhaba aramıza hoşgeldiniz tanışıyor muyuz kusura bakmayın çıkaramadım
Kur kurmasına benziyor
Takipte olun kafesinde kuş kumu kalamar kemiği veya gaga taşı varmı?
Ayy ben yeniyim 6 agustostada yazmıştım kuş bulduk diye ozamanda kaşıntısı falan var zannetmistik siz veterinere goturmemizi önermiştiniz vitamin aldik gayet iyi ama sahibini bulamadık hala bizde dünde bu şekilde dikkatimi çekti gaga taşı var onu çok surtuyo gagasını iki üç gündür tamda gaga taşının altinda bu görüntü nedendir acaba veterinere götüreyim mi yine bilemedim önce size yazayım dedim veteriner sahibi bulamazsaniz size alışsın bir kaç hafta gelin ona göre tırnak ve gagasını keselim demişti