Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet kuşum hasta yürüyemiyor

Deniz

İspinoz Üye
Muhabbet kuşumu 1 yıl önce tesadüfen buldum. Yaşını bilmiyorum, dişi, bir kaç ay önce çok iyiydi, son zamanlarda çok kaşındı çok tüy döktü ama rahat yürüyordu, tüy döktükten sonra uçamamaya başladı uçarken düştü, Bugün veterinere götürdük, orada çok fazla heyecanlandı bit yok normal dedi, eve döndük, antibiyotik verdi, şu an yürürken düşüyor, içmedi antibiyotikli suyu, yemek az yiyor,kafeste cebelleşiyor, tırmanamıyor, Sizce neyi var, yardım edin lütfen
20230707_212947.jpg
20230707_124319.jpg

Ronay

Site Kurucusu
Öncelikle hasta olan bir kuşu salmayın. Dinlenmeli, birde fotolar net değil. Net dışkı fotosu koyar mısınız.

Deniz

İspinoz Üye
Öncelikle hasta olan bir kuşu salmayın. Dinlenmeli, birde fotolar net değil. Net dışkı fotosu koyar mısınız.
Kafese koyamıyorum, koyunca yukarılara çıkıp düşüyor, yerde olunca da çırpınıyor, yere indirmek zorunda kaldım, orada sakince sabit duruyor bazen yemek yiyip suyunu içiyor. Sizce sorunu nedir?

Ronay

Site Kurucusu
Kafes koyup kapısını kapatın. Daha net dışkı fotosu ekleyin. Antibiyotikler eksiksiz kullanılmalı. Tam dışkıyı görmeden yorum yapmam doğru olmaz ama kafeste kalmalı ve çok rahatsız etmemelisiniz.