Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşum Hasta

Melis

İspinoz Üye
Yalvarıyorum biri yardım etsin. 23 nisan depreminden sonra ailecek dışarı çıktık yanıma kuşu da aldım üstünü kapattım ama etkisi olmadı galiba hastalandı serin havadan. 1 haftadır garip sesler çıkararak sanki boğazında bir şey kalmış gibi davranıyor. Yemesi normal iştahı var ancak biraz halsiz. Gagasının üstündeki tüyler de azaldı. Nedir bu hastalık ben nasıl tedavi ettireceğim ? Yakınımda veteriner yok evde nasıl iyileştirebilirim kuşumu ? 5 yaşında

Süleyman E.

Yönetici
M Melis, anladım, biraz üşütmüş olabilir, nefes alıp verirken ses geliyor mu acaba ? Hava akımı olmayan sakın bir yerde olsun strese bağlı bir problem de olabilir multivitamin takviyesi yapabilirsiniz bu süreçte

Melis

İspinoz Üye
M Melis, anladım, biraz üşütmüş olabilir, nefes alıp verirken ses geliyor mu acaba ? Hava akımı olmayan sakın bir yerde olsun strese bağlı bir problem de olabilir multivitamin takviyesi yapabilirsiniz bu süreçte
Hayır nefes alırken ses gelmiyor.. sıcak ortamda tutuyoruz hep ve haftada bir kere suyuna vitamin koyuyorum, her zaman yaptıgım bir sey bu.. 1 haftadır bu ses ve bogazında bir sey kalmıs gibi davranıyor, istahı yerinde, konusuyor ama bu hareketleri beni cok endiselendiriyor ilgi mi cekmeye calısıyor gercekten bir sıkıntısı mı var anlamadım.. internette hep kursak mantarı yazıyor triflucan verin yazıyor ne yapacagım bilmiyorum kafam karıstı