Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Muhabbet Kuşum Hayaletlerden Kaçıyor👻

TunaYKT

İspinoz Üye
Muhabbet kuşumu dört gün önce beş aylıkken aldım. Kendisini alıştırmak için her insanın yapacağı gini normal bir şekilde parmağıma aldım(bu işlemi çok yavaş yaptım). O kadar yavaş yapmama rağmen muhabbet kuşum sanırsam bundan korktu ve kafesindeki hayaletlerden kaçmaya başladı. Ayrıca hapşırıyor ve ishal olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü poposu kazara elime değdiği zaman elime dışkısı gelmişti. Ve kafesinin tabanında bazı sıvı dışkılar var. Ve kabarık.(Not: Fotoğraf da ekleyecektim ancak hata verdi.

TunaYKT

İspinoz Üye
Fotoğrafarı sıkıştırdım
IMG_2201-compressed.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_2207-compressed.jpeg
    IMG_2207-compressed.jpeg
    369.8 KB · Görüntüleme: 8

Selçuk YÜKSEL

Forpus Üye
52
Hocam ne hayaleti dalga mı geçiyorsunuz... Kuş strese girmiş. Probiyotik varsa elinizde bir süre sürekli probiyotik verin. Yoksa edinin. Vitamin de verin. Onu ürkütecek şeyler yapmayın. size ve ortama alışana kadar onla fazla ilgilenmeyin. Önce size güvenmeli. Elma da verin bir süre sık sık.

TunaYKT

İspinoz Üye
Hocam ne hayaleti dalga mı geçiyorsunuz... Kuş strese girmiş. Probiyotik varsa elinizde bir süre sürekli probiyotik verin. Yoksa edinin. Vitamin de verin. Onu ürkütecek şeyler yapmayın. size ve ortama alışana kadar onla fazla ilgilenmeyin. Önce size güvenmeli. Elma da verin bir süre sık sık.
Hayaletlerden kaçıyor dediğim kendi kendine oradan oraya gidiyor.

Selçuk YÜKSEL

Forpus Üye
52
Stresten yapıyor işte. Kuşu rahat bırakın birkaç gün. Probiyotik desteği ve vitamin desteği verin zamanla işler yoluna girer. eğer olağan dışı gelişme olursa yazın.