🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruMuhabbet Kusum Kafes Içinde Neden Böyle Hareketler Yapiyor
Merhaba kuşunuz ne zamandır böyle benim aklıma dış parazit ve denge problemi geldi diğer arkadaşlarda yazacaktır kafes içini tabanı kontrol ettiniz mi
Bit Parazit varmı diye
Merhaba kuşunuz ne zamandır böyle benim aklıma dış parazit ve denge problemi geldi diğer arkadaşlarda yazacaktır kafes içini tabanı kontrol ettiniz mi
Bit Parazit varmı diye
Bit olabilir kafesi ekipmanları detaylıca kontrol etmenizi öneririm özellikle geceleri daha çok aktif olurlar ışığı açtığınızda kafes tabanında gezen kırmızı siyah bitler olabilir kontrol ediniz
Bit olabilir kafesi ekipmanları detaylıca kontrol etmenizi öneririm özellikle geceleri daha çok aktif olurlar ışığı açtığınızda kafes tabanında gezen kırmızı siyah bitler olabilir kontrol ediniz
Kuştan kuşa değişir benim kuşlarım gece hiç çırpınmadi Deli gibi kasinmamdilar ama bitlenmislerdi bit ve Parazit durumlarının farklı belirtileri vardır tabi bu bir seçenek hocaminda dediği gibi huzursuzda olabilir konuyu incelemenizi öneririm
Birçok papağan, muhabbet kuşu, kanarya vb besleyen kuş sahibi, her zaman kapalı alanda tutulan evcil kuşların parazit (bitler, akarlar vb) istilasından etkilenmeyeceğini varsaymaktadır. Ne yazık ki durum böyle değil. Ebeveynlerle birlikte yuvalama kutusu da dahil olmak üzere çeşitli enfeksiyon...