Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşum Kusma Hareketi Yapıyor Neden Olabilir?

ceylinaaa96

İspinoz Üye
4
Merhaba. Muhabbet kuşum bir kaç seferdir bu hareketi yapıyor. Bazen kur mu yapıyor dikkat mi çekmeye çalışıyor diye düşünüyorum çünkü kafes dışında sevdiğimde beni gagasıyla gıdıkladığında böyle yapıyor ama sonra kafesin içinde de yapıyor ayna falan yok o yüzden ayırt edemiyorum hastalıktan mı yoksa başka bir şey mi diye. İki gün önce yemini değiştirdim farklı bir yem kullanayım dedim onu yediği için ishal oldu. Geri eski yeme geçtim. İshal ilacı verdim. İshali geçti Dışkısında sorun yok. Ama iştahlı. Suyunu içiyor. Sadece bir kaç gündür fazla besin tüketti. Acaba kursağını mı boşlatmaya çalışıyor. Kusar gibi oluyor ama kusmuyor. Videosunu yüklemek istiyorum ama nasıl yüklerim bilmiyorum. Sadece fotoğraf yükleyebiliyorum, yönlendirirseniz onuda atarım.

ceylinaaa96

İspinoz Üye
4
Merhaba. Muhabbet kuşum bir kaç seferdir bu hareketi yapıyor. Bazen kur mu yapıyor dikkat mi çekmeye çalışıyor diye düşünüyorum çünkü kafes dışında sevdiğimde beni gagasıyla gıdıkladığında böyle yapıyor ama sonra kafesin içinde de yapıyor ayna falan yok o yüzden ayırt edemiyorum hastalıktan mı yoksa başka bir şey mi diye. İki gün önce yemini değiştirdim farklı bir yem kullanayım dedim onu yediği için ishal oldu. Geri eski yeme geçtim. İshal ilacı verdim. İshali geçti Dışkısında sorun yok. Ama iştahlı. Suyunu içiyor. Sadece bir kaç gündür fazla besin tüketti. Acaba kursağını mı boşlatmaya çalışıyor. Kusar gibi oluyor ama kusmuyor. Videosunu yüklemek istiyorum ama nasıl yüklerim bilmiyorum. Sadece fotoğraf yükleyebiliyorum, yönlendirirseniz onuda atarım.
Videosu bu

Süleyman E.

Yönetici
C ceylinaaa96, merhabalar hoş geldiniz geçmiş olsun, kuşunuz 35 günlük civarı yerli bir dişi mutasyonu opal Parçalı, ben video dan şuan için hastalık gibi bir belirti göremedim sadece bir iki tane yem kusma hareketi gördüm, ağızda koku ve kusma salyalı olursa burada sıkıntı olabilir fakat onun haricinde olan kusmalar genelde olabilir. Bir de ani yem değişimi yapmayın alıştığı bir yem ile devam edin