Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kusum Kusma Hareketi Yapiyor Ve Ciliz Otme Sesleri Çıkartıyor

Esmaaa.s

Forpus Üye
Merhaba 4 ay once disi kus sahiplendim kendisi 10 11 aylik cok kucuk degil ama büyükte sayilmiyor basta geldiginde yem kiramiyordu sonra bize alisti ama 1 haftadir bir sıkıntısı var kusacak gibi davraniyor birsey çıkartmaya çalışıyor sanki ilac vermek istemiyorum dogal yoldan nasıl halledebilirim vitamin kullaniyorduk ama cok vermiyorum artik ve arada icinden otuyor böyle tug dokumunede girdi

Taha

Yönetici
Merhaba kuşun diski resmi ile hareketi yaparken videosunu koyabilir misiniz. İştah enerji nasıl

Esmaaa.s

Forpus Üye
IMG_20250117_172835.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20250117_172956.jpg
    IMG_20250117_172956.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 2

Esmaaa.s

Forpus Üye
Taha Taha bokunu biraz sivimsi yapıyor ama bugün basladi o normalde düzgün yapiyordu hatta ilk fotodaki siyah beyazlu diski bugune ait sabah normaldi.Dedigim ciliz seside yapmadi yatarken ve bugun ottugunde ise ciliz otuyor birsz ama cok degil orta keyfi yerinde aslında disai cikmak istedi hep mutluydu ama gunduz uyudu baya kafasini gömüp

Esmaaa.s

Forpus Üye
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Esmaaa.s

Forpus Üye
Taha Taha video atilamadigi icin ytye yukleyip atiyim dedim boyle bi hareket yapmaya basladiginda 10 suruyor arada arada yapiyor sonra duzeliyor yemegindensuyunda hic sıkıntı yok herseyi her gun degisiyoruz

Esmaaa.s

Forpus Üye
marul ispanak vermeyi denemistim daha once marul yemisti ama cok az yani verdik ihsal vs olmasin diye suan mesela bokunu full yesil yapiyor ama yesil bitki herhangi birşey vermedik 2 hafta icinde

Esmaaa.s

Forpus Üye
suan uyuyor bugun ara sirada uyudu o seside cikarmiyor ötüşü duzeldimi diye kus sesi actim oterken biraz ciliz ötüyor karga gibi o yt videosundaki hareketide 3 4 gündür yapıyor cok uzun sürmüyor 3 dk fln ara ara böyle sonra geciyor ağzına böyle yem gelme sesi geliyor kirip tekrar yiyor

Ronay

Yönetici
Eczanedan mikostatin alıp suyuna bir damla atın 2 gün verin her gün tazeleyerek. Sonra dışkı atın bize.

Esmaaa.s

Forpus Üye
Ronay Ronay bir sorum daha olucakti videodaki hareket normaldi eski 7 senelik kusumda hiç böyle birşey yaşamadım baska bir hastaliga isaret midir sizce ilacı yarın alip kullanicam ama kac gun kullanmam gerekiyordu 2 gun mu sadece