Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşum Kusuyor Acil

Pamuk3411

İspinoz Üye
Muhabbet kuşum 2 aylık ve 2 gündür kusma eyleminde bulunuyor 1 kere kustu. yemini değiştirdim yemini tam öğütemiyor heralde bütün bütün çıkartıyor.Başka kanarya yemi aldım onuda çok yemiyor (normaldede çok yiyen bir kuş değil) dışkısıda normalden sulu bir rahatsızlığı mı var anlamadım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim :(

Ekli dosyalar

• IMG_8739.jpeg
    IMG_8739.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 28

Ronay

Yönetici
Kuşa son günlerde farklı bir şey verdiniz mi? Kusması ne renk ve nasıl? Bir video ekleyin kuşa da bakalım.

Pamuk3411

İspinoz Üye
Muhabbet kuşum 2 aylık ve 2 gündür kusma eyleminde bulunuyor 1 kere kustu. yemini değiştirdim yemini tam öğütemiyor heralde bütün bütün çıkartıyor.Başka kanarya yemi aldım onuda çok yemiyor (normaldede çok yiyen bir kuş değil) dışkısıda normalden sulu bir rahatsızlığı mı var anlamadım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Normalde fazla sağlıklı ve çok dışkı yapardı artık çok yapmıyor :(
Kuşa son günlerde farklı bir şey verdiniz mi? Kusması ne renk ve nasıl? Bir video ekleyin kuşa da bakalım.
hayır yem harici farklı bir besin vermedim versemde yemiyor kaçıyor.Kusmayı 2 gün önce kustu yemi direk bütün bütün çıkarttı renk,salgı falan yoktu.Soğuk almış olabilir mi tüylerini kabartarak duruyor hep (video ekleyemiyorum çıkmıyor)

Ekli dosyalar

• IMG_8743.jpeg
    IMG_8743.jpeg
    802.7 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_8748.jpeg
    IMG_8748.jpeg
    804.2 KB · Görüntüleme: 5
  • image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 5

Ronay

Yönetici

Bu yazıyı inceleyiniz. Tünekte 8-10 sn bir video bekliyoruz.

Pamuk3411

İspinoz Üye

Bu yazıyı inceleyiniz. Tünekte 8-10 sn bir video bekliyoruz.
Eski yeminden döktüm yaklaşık 15 dk yiyor