Dişi kuşum sürekli ayağıyla popo kısmını kaşıyor bu sabah yapmaya başladı videosunu tam çekemedim ama fotoğrafını çektim elime alıp baktım popo tüylri biraz sarı dışkı olmuş neden olabilir

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Dışkısını yapmasını bekliyorum şu an
Benim kuşumun dışkısıda biraz bekleyince böyle oluyor bu resimi forumda gördüm karaciğer hastalığı belirtisiymişKuşlarıma dün salatalık verdim dişi kuş aylardır yememişti o dokunmuş olabilir mi aslında çok vermedim kontrollü yedirdim bende bilemiyorum bu arada cevabınız için teşekkürler çünkü dişi kuşumuda kaybedersem birdaha kuş bakmayacağım karaciğer hastalığı olabilir mi karnı hafif şiş solunum güçlüğü var sanki dışkısı yeşil ronay hocamında cevabını bekliyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.