Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşum Poposunu Kaşıyor

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Dişi kuşum sürekli ayağıyla popo kısmını kaşıyor bu sabah yapmaya başladı videosunu tam çekemedim ama fotoğrafını çektim elime alıp baktım popo tüylri biraz sarı dışkı olmuş neden olabilir
IMG_20240323_141351.jpg

İpek..s

Yönetici
Öncelikle güncel dışkı resmini görebilir miyiz Süleyman hoca'nın da dediği gibi son zamanlarda dediği farklı bir şey var mı popoya yapışan dışkı onu rahatsız ediyor olabilir ılık bir suyla temizleyebilirsiniz

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Farklı birşey vermedim her zaman verdiğim gibi sebze meyve veriyorum düzenli bugün böyle ayağıyla kaşıdığını gördüm elime alıp ne olur ne olmaz diye tünekteki durumu böyle erkeği de ayırdım mı ayırmadım mı belli değil

İpek..s

Yönetici
Dışkida sorun Yok gibi probiyotik verebilirsiniz bir kaç gün sonrasında dışkı takibi yapın
Bana yediği birşey sebep olmuş gibi geldi
Başka görüşlerde gelecektir

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Kuşlarıma dün salatalık verdim dişi kuş aylardır yememişti o dokunmuş olabilir mi aslında çok vermedim kontrollü yedirdim bende bilemiyorum bu arada cevabınız için teşekkürler çünkü dişi kuşumuda kaybedersem birdaha kuş bakmayacağım karaciğer hastalığı olabilir mi karnı hafif şiş solunum güçlüğü var sanki dışkısı yeşil ronay hocamında cevabını bekliyorum

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Kuşlarıma dün salatalık verdim dişi kuş aylardır yememişti o dokunmuş olabilir mi aslında çok vermedim kontrollü yedirdim bende bilemiyorum bu arada cevabınız için teşekkürler çünkü dişi kuşumuda kaybedersem birdaha kuş bakmayacağım karaciğer hastalığı olabilir mi karnı hafif şiş solunum güçlüğü var sanki dışkısı yeşil ronay hocamında cevabını bekliyorum
Benim kuşumun dışkısıda biraz bekleyince böyle oluyor bu resimi forumda gördüm karaciğer hastalığı belirtisiymiş leberkot_wellensittich01-300x225.jpg

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Kuşum artık poposunu kaşımıyor ama bi açık yeşil bı kapalı yeşil yani normal dışkılıyor bu seferde dışkısı biraz sıvıdı

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Yem yiyor galiba ben yinede kontrol edicem yemliği önünde görüyorum onu ama yem yedimi bilmiyorum ona bakıcam açık yeşil dışkıları yanında şeffaf sadece sıvı dışkılıyor ne yapmalıyım bu ne demek oluyor