Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşum Sürekli Kabarık Ve Uyuyor

havinn_bdk

Forpus Üye
Dünden beri tüyleri sürekli kabarık ve oda soğuk değil.Bu saatlerde uyumazdı, hiç ötmüyor, daha önce hiç bu kadar kabardığını görmedim. Dışkısı da sulu. oldu. IMG_20231120_200823.jpgIMG_20231120_200805.jpgIMG_20231120_200353.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20231120_200612.jpg
    IMG_20231120_200612.jpg
    174 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-11-20-20-03-04-711_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-20-20-03-04-711_com.miui.gallery.jpg
    321.5 KB · Görüntüleme: 32

Soru Muhabbet Kuşum Sürekli Kabarık Ve Uyuyor

Veterinere gitme şansı yoksa antibiyotik girebilirsiniz. Sulphamezatine vb olabilir. Sindirim sistemi ilaçları kullanılabilir. 3 gün acil suyuna kullanıp bize dönün. Tekrar söyleyeyim veteriner imkanı varsa önceliğiniz olsun. Ben sindirim enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum.

Taha

Yönetici
Merhaba kaç gündür bu şekilde. Dışkıda enfeksiyon görünüyor. Daha net dışkı resmi atabilir misiniz. İştah nasıl

Ronay

Yönetici
Veterinere gitme şansı yoksa antibiyotik girebilirsiniz. Sulphamezatine vb olabilir. Sindirim sistemi ilaçları kullanılabilir. 3 gün acil suyuna kullanıp bize dönün. Tekrar söyleyeyim veteriner imkanı varsa önceliğiniz olsun. Ben sindirim enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum.

Çözüm

havinn_bdk

Forpus Üye
Çok çok teşekkür ederimm veterinere baktırayım ben.

Ronay

Yönetici
Çok teşekkür ederim üşütmüş olabilir hava değişikliği oldu birden
Rica ederim. Olabilir. Soğuk algılığı bağışıklığı düşürür. Sekonder (ikincil) enfeksiyonları tetikler buda. Dışkı tahlili vs ama dediğim gibi antibiyotik tedavisi destek vitaminle birlikte yapılmalıdır. Başlığı izninizle düzemledim diğer problemi aynı insanlar yararlansın diye. H havinn_bdk

Son düzenleme:

havinn_bdk

Forpus Üye
Rica ederim. Olabilir. Soğuk algılığı bağışıklığı düşürür. Sekonder (ikincil) enfeksiyonları tetikler buda. Dışkı tahlili vs ama dediğim gibi antibiyotik tedavisi destek vitaminle birlikte yapılmalıdır. Başlığı izninizle düzemledim diğer problemi aynı insanlar yararlansın diye. H havinn_bdk
İyi yaptınız ben bugün veteriner'e götüreyim durumu paylaşırım sonrasında

İpek..s

Yönetici
Kaybınız için üzüldüm başka kuşlarınızda varsa gözlem altında tutmanız da fayda var

Son düzenleme: