Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kusum Tuneginde One Egilerek Duruyor

sude

İspinoz Üye
merhaba daha once bana burda yardimci olunmustu tekrardan bir soru sormak istedim. kusum bir kac gundur kafesinde oyun oynamiyorken boyle bekliyor. gunduzleri neseli otuyor oynuyor ama kafesine koyunca yemlikten yemi alip tuneginde one egilerek yiyor ve normalde yapmamasina ragmen geceleri cok su icmeye basladi haliyle gece boyu da sulu yapiyor kakasini gunduzleri de ekledigim fotograftaki gibi sulugunu yeni degistirmistim bir ilgisi olabilir mi su icmesiyle bilmiyorum durusu neden boyle olabilir acaba bir fikriniz var mi hastalik belirtisi midir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240627_011717_Gallery.jpg
    Screenshot_20240627_011717_Gallery.jpg
    976.6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20240627_011703_Gallery.jpg
    Screenshot_20240627_011703_Gallery.jpg
    811.3 KB · Görüntüleme: 13

Ronay

Yönetici
Anlattıklarınızda bir sorun yok gibi ama dışkı da hafif enfeksiyon var. Hafif bir antibiyotik verilebilir. Ardından kaliteli probiyotik ama büyük sorun gözükmüyor şu an.

sude

İspinoz Üye
veteriner daha önce vitaform vermişti bir süre kullandık ama sizin önerebileceğiniz probiyotik var mıdır