Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Muhabbet Kuşum Yemleri Saçıyor!

Jugoemir

İspinoz Üye
kuş 3 aydır yediği yemi 3 gün önce yemedi çok fazla ötmeye başladı yeni yem koydum yeni yemi de yemedi git gide daha fazla ötmeye başladı sonra daldarı verdim sanarım ki karnı doyduğundan sustu şu an daldarı hariç 3 türlü yem denedim hepsini atıyor tek daldarı yiyor sebebi nedir

Ronay

Site Kurucusu
Atmasının sebebi istememesi veya doyöası değil yavru kuşlarda bu yaşanabilir. Zamanla geçecektir akıllı yemlik vb kullanabilirsiniz. Bazen de sevdiği tohumlara ulaşmak için yapabilir. Akıllı yemliğe geçip, sevdiği tohum varsa onun oranı fazla olan yeme geçip zaman verirseniz düzelecektir.

Not: Öncelikle siyasi figürlerin profilde, imzada, mesajlarda kullanılması yasak burası siyasetten uzak insanaların hobisini yapması için herkesin birbirine saygı duyması gereken bir ortam. Profili düzenledim lütfen siyasi figürler veya onlarla dalga geçecek şeyler paylaşmayalım bu kim olursa olsun. Bizim tek derdimiz sevdiğimiz güzel canlılar.

Jugoemir

İspinoz Üye
Atmasının sebebi istememesi veya doyöası değil yavru kuşlarda bu yaşanabilir. Zamanla geçecektir akıllı yemlik vb kullanabilirsiniz. Bazen de sevdiği tohumlara ulaşmak için yapabilir. Akıllı yemliğe geçip, sevdiği tohum varsa onun oranı fazla olan yeme geçip zaman verirseniz düzelecektir.

Not: Öncelikle siyasi figürlerin profilde, imzada, mesajlarda kullanılması yasak burası siyasetten uzak insanaların hobisini yapması için herkesin birbirine saygı duyması gereken bir ortam. Profili düzenledim lütfen siyasi figürler veya onlarla dalga geçecek şeyler paylaşmayalım bu kim olursa olsun. Bizim tek derdimiz sevdiğimiz güzel canlılar.
dikkat etmemiştim profil resmime özür dilerim cevabınız içinde teşekkür ederim 🙏