🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bir dürtü olayı iç güdüsel yuvalığı kontrol ediyor kendince, yumurtlama zamanları yaklaşınca veya yeni yeni kuluçkaya hazırlanınca sık rastlanılan durumdur. Aşağıdaki linkteki belirtiler varsa kısa sürede yumurtlayacaktır.
Bu bir dürtü olayı iç güdüsel yuvalığı kontrol ediyor kendince, yumurtlama zamanları yaklaşınca veya yeni yeni kuluçkaya hazırlanınca sık rastlanılan durumdur. Aşağıdaki linkteki belirtiler varsa kısa sürede yumurtlayacaktır.
Hocam iyi günler bir şey soracam benim bu size sorduğum çift kavga ediyor şöyle ediyor dişi erkeği kovalıyor erkek hep uzak kalıyor eskiden daha kötüydü kuşları ayırdım 3 5 gün sora tekrar birleştim didişmeleri azaldı ama erkek hala pek yanaşmıyor kaçıyor arada yanından bugün bir petshopa sordum erkek istemiyordur dişi kızışmıştır dedi durum bu mu farklı bir şey mi var ?
Hocam bu çift daha önce yumurta vb yaptı mı? Anlaşıyorlar mıydı? Eş değil anladığım kadarı ile şunun için sordum bazen eş kuşlar eşleri ile daha sonraları anlaşamayabilirler ondan sordum.
Hocam bu çift daha önce yumurta vb yaptı mı? Anlaşıyorlar mıydı? Eş değil anladığım kadarı ile şunun için sordum bazen eş kuşlar eşleri ile daha sonraları anlaşamayabilirler ondan sordum.
Yumurta yaptılar hocam , anlaşıyorlardıda sonradan böyle oldu ben adanadayım deprem zamanı kuluçkadaydı onlarda çok etkilendi yumurtadan çıkmadı yavru zaten sonra işte erkek kur yapıyordu dişi kovalıyordu üstüne çıkmaya çalışyordu erkeğin eskiden şimdi normal ama erkek pek umursamıyor dişiyi gibi
Hocam ayrı kafesin varsa ayır 10 gün sonra erkeğin yanına dişiyi atarak dene, çiftlerde ya uyum sorunu var yada dişi hazır değil erkek çok ısrarcı olduğundan dişi hırpalıyor yaklaştırmıyor. Bu ayırma süre zarfında mama desteği yapıp iyi bakım verin.