Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşumda Kuruluk Mu Yoksa Enfeksiyon Mu Ya Da Grip Mi?

ACİLYARDİM

İspinoz Üye
Arkadaşlar kuşum 3 gündür kusuyor ama 3 günde 3 2 kere kusuyordu şimdi aniden dakka başı kusmaya başladı 5 10 dakkadır durup yine kusuyor ve çok su içti dışkısı sulu ve beyaz diğer dışkısıda sulu ve sarı çıktı kusarkende salyasınıda beraber kusuyor klimalı odada duruyodu ama köşe bir yerde o dokunmuş olabilirmi yoksa başka bir şey mi vardır(kanatlarıda titriyor arada)

Ronay

Site Kurucusu
Bu anlattığınız ani zehirlenme veya ani ısı değişimlerinden olabilir. Kuşu daha dengeli sıcaklığa alın. Son günlerde yem harici bir şey yedi mi? Dışkı fotosu atar mısınız?

ACİLYARDİM

İspinoz Üye
Bu anlattığınız ani zehirlenme veya ani ısı değişimlerinden olabilir. Kuşu daha dengeli sıcaklığa alın. Son günlerde yem harici bir şey yedi mi? Dışkı fotosu atar mısınız?
Kuşum bu sabah öldü yinede teşekkürler 4 gün önce suyuna vitamin koymuyorum diye salatalık vermiştim azcık iki kuşumda yedi böbrekten gitmiş olabilir mi akşam çok su içti

ACİLYARDİM

İspinoz Üye
Bu anlattığınız ani zehirlenme veya ani ısı değişimlerinden olabilir. Kuşu daha dengeli sıcaklığa alın. Son günlerde yem harici bir şey yedi mi? Dışkı fotosu atar mısınız

Bu anlattığınız ani zehirlenme veya ani ısı değişimlerinden olabilir. Kuşu daha dengeli sıcaklığa alın. Son günlerde yem harici bir şey yedi mi? Dışkı fotosu atar mısın

Abi bir de ölünce göğsünde siyah nokta vardı kuruluk olabilirmi