Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşumda Kusma Ve Dışkıda Değişiklik Var

srhtrdgn

İspinoz Üye
Merhaba, iki aylık kuşum dünden beri yem kusuyor (ağzından birkaç tane çıkarıyor, salya yok, koku yok), dışkısı beyaz açık yeşilden fotoğraftaki hale döndü, hıçkırıyormuş gibi bir hareket yapıyor, videoda görünüyor. Hava akımına maruz bırakmadım, petshopun verdiği garden mix honey yem kullanıyorum üç günde bir gerwit vitamin veriyorum, gritli kum ve kalamar kemiği var , suyunu 8-12 saatte değiştiriyorum, uçarken bir yere çarpmadı yormadan zorlamadan kontrollü uçuş yaptırıyordum. Veterinere götüremiyorum kar sebebiyle yollar kapalı . Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20241229_104017.jpg
    IMG_20241229_104017.jpg
    786.7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20241229_105036.jpg
    IMG_20241229_105036.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20241229_105702.jpg
    IMG_20241229_105702.jpg
    641.2 KB · Görüntüleme: 11

Taha

Yönetici
Merhabalar bıranda oldu ise bana zehirlenme gibi geliyor vitamini ne zamandır kullanıyorsunuz 6 ay sonra bozulmaya başlıyor. Evde bitki vs varsa onuda kemirmiş olabilir. Bu halde kafesten salmayın. Yem yiyor mu

srhtrdgn

İspinoz Üye
Merhabalar bıranda oldu ise bana zehirlenme gibi geliyor vitamini ne zamandır kullanıyorsunuz 6 ay sonra bozulmaya başlıyor. Evde bitki vs varsa onuda kemirmiş olabilir. Bu halde kafesten salmayın. Yem yiyor mu
Evde bitki yok, gece yarısı başladı, vitaminin son kullanma tarihi 2026 yazıyor. Vitamini 6 Aralık'ta aldım serin, karanlık bir yerde saklıyorum. Şu an kafesin dibinde duruyor. Yem ve suyu kafes tabanına koydum. Yem yiyor, yedikten sonra öğürmeye başlıyor ve hıçkırır gibi yapması devam ediyor. Teşekkür ederim.