Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşumu Nasıl Konustururum

2525elfff

İspinoz Üye
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim eğitimim sayenizde çok güzel gdiiyor.kusum bana alıştı eve alıştı.suan konuşturmak istiyorum.bu konuda nele yapabilirmm

2525elfff

İspinoz Üye
Ve aşırı ısırıyor yani elimin üstünu fotoğraf çekip atabilirim. Bazı yerleri morardı.mavis hayır hayır komutu verince daha çok ısrarlar koparacak şekilde ısırıyo.ne yapmam lazım hocam

İpek..s

Yönetici
Merhaba kuşunuz dişiydi sanırım
Isırma huyu dişilerde sık gözlemlenen bir durumdur
Önüne geçebilir mi bilmiyorum ama sirke yönetimini deneyin
Parmağınızı sirkeye batırın ve kafesten elinizi kuşa doğru uzatın
Konuşması için ise şöyle yapabilirsiniz sürekli bir kelimeyi tekrar etmeniz yeterli olacaktır beklemediğiniz bir anda konuşmaya başlar ve sizi çok şaşırırsınız genelde böyle olur konuşan kuş videoları da dinletebilirsiniz

2525elfff

İspinoz Üye
Merhaba kuşunuz dişiydi sanırım
Isırma huyu dişilerde sık gözlemlenen bir durumdur
Önüne geçebilir mi bilmiyorum ama sirke yönetimini deneyin
Parmağınızı sirkeye batırın ve kafesten elinizi kuşa doğru uzatın
Konuşması için ise şöyle yapabilirsiniz sürekli bir kelimeyi tekrar etmeniz yeterli olacaktır beklemediğiniz bir anda konuşmaya başlar ve sizi çok şaşırırsınız genelde böyle olur konuşan kuş videoları da dinletebilirsiniz
Evet hocam disiydi..Bu sefer sirkeden cok tiksinip elime hiç gelmesse
Onu çok deniyorum ilk kelimemiz hep aşkım yada mavis diyorum.gaga kısmıyla aslinda bisiler demeye çalışıyor ama nasip bakalım teşekkürler hocam