Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşumun Bir Gözü Kapalı

Ygmrcnr_

İspinoz Üye
Kuşumun bir gözü kapalı olduğu için thiocilline krem ve oftamycin damla sürdüm Doktor'a sormadan çok korkuyorum ona daha büyük bir zarar vermiş olabilir miyim. Daha önce de olmuştu böyle veteriner teramisin vermişti eşk gibi kafama göre sürdüm şimdi korkuyorum birşey olurmu zararlı mı bunlar ona

Ronay

Yönetici
Merhaba öncelikle sakin olun ve kuşun bir fotosunu atar mısınız?
Thiocilline krem yağlı göze direk sürülmez üzerine damla damlatmanız durumu kötüleştirmiş olabilir. Tavsiyem bir veterinere göstermeniz. Yine bir bakalım foto atın.

Ygmrcnr_

İspinoz Üye
Thiocilline krem yağlı göze direk sürülmez üzerine damla damlatmanız durumu kötüleştirmiş olabilir. Tavsiyem bir veterinere göstermeniz. Yine bir bakalım foto atın.
Fotoğraf yüklerken kabul etmiyo site de normalde tüylerinde vs bişi yoktu ben krem sürünce biraz tüyler de karıştı birbirne ha şuan gözünü arada bi açıyo ama çok korkuyorum ölecek ya da bişey olacak diye

Ygmrcnr_

İspinoz Üye
Tüyleri çok normaldi krem sürünce böyle oldu

Ekli dosyalar

• IMG_20240710_211239.jpg
    IMG_20240710_211239.jpg
    544 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20240710_211221.jpg
    IMG_20240710_211221.jpg
    114.9 KB · Görüntüleme: 8

Ronay

Yönetici
Şu an için yapacak bir durum yok. Ölüme götüreceğini sanmıyorum. Ama gözünü açamaz ise kısa sürede veteriner götürünüz.