Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Muhabbet Kuşumun Burnu Tıkalı Geceleri Hırıltili Sesler Çıkarıyor Ve Karnı Şiş

Hasta evcillee.

Muhabbetkusum444

İspinoz Üye
Muhabbet kuşumun burnu 2 yıldır tıkalı neredeyse her gün kürdan yardımıyla açmamız gerekiyor bunu nasıl tedavi edebilirim. Ankara da yaşıyorum bildiğiniz bir kanatlı veterinere var mı? Bir de son birkaç aydır fark ettiğim üzere karnında bir şişlik var ve gittikçe büyüdüğünü fark ettim tümör olmasından endişeleniyorum. Lütfen yardım edebilir misiniz

Hastalık Muhabbet Kuşumun Burnu Tıkalı Geceleri Hırıltili Sesler Çıkarıyor Ve Karnı Şiş

Muhabbet kuşunuzda gece sesleri, hırıltılı ses sebebi üst solunum sorunu olan sinüzit sorunun var oluşudur. Bunun için antibiyotik şart. Veterinere başvurma durumunuz yok ise bunlar doksimis, baytril %2.5 vb olabilir ardından avi-ast ile desteklenebilir. Ama göğüs için veteriner şart, istanbul'daysanız İstanbul üniversitesi veterinerlik fakültesi ile iletişime geçebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Aşağıdaki linki okumanızı tavsiye ederim.

Muhabbetkusum444

İspinoz Üye
1000020916.jpg

Ronay

Site Kurucusu
Muhabbet kuşunuzda gece sesleri, hırıltılı ses sebebi üst solunum sorunu olan sinüzit sorunun var oluşudur. Bunun için antibiyotik şart. Veterinere başvurma durumunuz yok ise bunlar doksimis, baytril %2.5 vb olabilir ardından avi-ast ile desteklenebilir. Ama göğüs için veteriner şart, istanbul'daysanız İstanbul üniversitesi veterinerlik fakültesi ile iletişime geçebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Aşağıdaki linki okumanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Çözüm