Lütfen yardımcı olur musunuz fotoğraf ekliyorum Muhabbet kuşum tünekte duramıyor surekli bu şekilde bir duruş sergiliyor nedeni ne olabilir acaba. Teşekkür ederim
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
E benim kuşum Bıdık da böyle kafes tellerine asılı duruyordu? Bu hareketi sindirim problemi mi demekmiş? (Gerçi bağırsak enfeksiyonundan vefat etmişti.)Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Kuşunuzun bu şikayeti ne zamandır devam ediyor?
Güncel dışkı resmini görebilirmiyiz temiz peçete üzerinde olacak şekilde
Bana sindirim problemini hatırlattı kafes teline asılı durması
Ama daha net cevap gelecektir dışkı resminden sonra
Bu arada tüneklerin plastik oluşu dikkatimi çekti. Bu tarz tünekler kuşların ayak sağlığını olumsuz etkiliyor. Lütfen tahta tüneğe geçin.Lütfen yardımcı olur musunuz fotoğraf ekliyorum Muhabbet kuşum tünekte duramıyor surekli bu şekilde bir duruş sergiliyor nedeni ne olabilir acaba. Teşekkür ederim
Merhaba hoşbulduk dışkı resimlerini ve birkac resim daha koydum incelerseniz sevinirimMerhaba aramıza hoşgeldiniz
Kuşunuzun bu şikayeti ne zamandır devam ediyor?
Güncel dışkı resmini görebilirmiyiz temiz peçete üzerinde olacak şekilde
Bana sindirim problemini hatırlattı kafes teline asılı durması
Ama daha net cevap gelecektir dışkı resminden sonra
Yaklaşık bir aydir bu durumda yerde yururken bir ayağının uzerine tam basamiyor yan yuruyor .Biz bu kuşu sahiplenmeden once kuşa baska kuslar kafeste saldirmis kanatlari kanamis sırt bolgesinde bir siskinlik vardi biz aldigimizda kuslar saldirinca olmus .Duzelir demisti kuşçu ama bisey değişmediDışkida sorun yok hafif kabızlık var gibi ama anlamadığım ne zamandır bu durumda kafes dışına çıktığında yerde ki duruşu nasıl ?? Eksik bilgiden dolayı detaylı yorum yapamıyorum malesef![]()
Yaklaşık bir aydir bu durumda yerde yururken bir ayağının uzerine tam basamiyor yan yuruyor .Biz bu kuşu sahiplenmeden once kuşa baska kuslar kafeste saldirmis kanatlari kanamis sırt bolgesinde bir siskinlik vardi biz aldigimizda kuslar saldirinca olmus .Duzelir demisti kuşçu ama bisey değişmedi
Video atmaya çalışıyorum ama dosya büyük diyor sanırım ayağı sakatYaklaşık bir aydir bu durumda yerde yururken bir ayağının uzerine tam basamiyor yan yuruyor .Biz bu kuşu sahiplenmeden once kuşa baska kuslar kafeste saldirmis kanatlari kanamis sırt bolgesinde bir siskinlik vardi biz aldigimizda kuslar saldirinca olmus .Duzelir demisti kuşçu ama bisey değişmedi
Video atmaya çalışıyorum ama dosya büyük diyor sanırım ayağı sakat![]()
Peki veterinere götürsem bi çare bulamazlar mi? Ömür boyu bu şekilde devam edecek olması beni çok üzdü maalesef bi çare bulmam gerekiyor. Herhangi bi kuscuya sahiplenmesi için versem bakabilir mi? Ya da bu forumda tedavi amacli alip sahiplenecek biri bulabilir miyim? Cok uzuldum durumuna çünküAnladım ayağında doğuştan gelen bir sorun var düzelme ihtimali yok malesef bundan sonra ki hayatına bu şekilde devam edecek
Mümkün olduğunca kafes içinde rahat edebileceği imkanları sağlayınız.
Eğer imkanınız varsa kafesi değiştirin yeterli geniş alana sahip değil
Üzülmenize gerek yok daha kötü durumda olan kuşlar gördümPeki veterinere götürsem bi çare bulamazlar mi? Ömür boyu bu şekilde devam edecek olması beni çok üzdü maalesef bi çare bulmam gerekiyor. Herhangi bi kuscuya sahiplenmesi için versem bakabilir mi? Ya da bu forumda tedavi amacli alip sahiplenecek biri bulabilir miyim? Cok uzuldum durumuna çünkü![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.