Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Muhabbet kuşumun gözü hafif kapalı

Emre97

İspinoz Üye
Merhaba , herkese iyi forumlar ve sağlıklar dilerim . Forumda yeniyim ve hemen konuyu anlatıyorum. 09.05.2023 tarihinde sabah kalktığımda muhabbet kuşumun sol gözü yaşlı ve yukarı doğru biraz kapanık idi. Veterinere götürdüm ve bana bir şırınga ( suluğuna damlatmak için), Crystalin ve Genta adında damlalar verdi. 5 gün durumu izleyip , ona göre bakacağız dediler. Sizce bu gözün iyileşme durumu var mı .Kumlu tünek ( ayak tırnaklarını törpülemesi için takılı idi) ve bazen kafasını kaşıyordu bu yüzden gözüne bir şey kaçmış olabilir mi. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.
1. Resimde gözü böyle ,
2. Görselde boyun tarafına böyle bir şey taktılar.
Ek not 1 : önceden kuyruğunda sekme vardı ama o geçti.
Ek not 2 : Bugün tekrardan veterine gittim ve 10 gün daha verdikleri ilaçları kullanmamı düzelmez ise röntgene yönlendiririm dedi. Tavsiye olarak verebileceğiniz ilaç ya da vitamin var mı.
Muhabbet kuşumu, ben dayımdan 3 yaşından itibaren aldım ve şuan benimle birlikte 7 yılı geçti 10 yaşında .

Ekli dosyalar

• 20230510_134649.jpg
    20230510_134649.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 17
  • 20230509_133637.jpg
    20230509_133637.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 10
  • 20230509_170729.jpg
    20230509_170729.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 8

Muhabbet kuşumun gözü hafif kapalı

Şimdi tam gördüm. Yeterli, ekstra bir şeye gerek yok sadece probiyotik desteği yapabilirisiniz. Entrobac alıp verin. Her zaman buradayız her şeyi sorabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz🙂

Ronay

Yönetici
Aileye hoş geldiniz🙂Çok doğru tedavi yöntemi devam etmelisiniz. Ayrıca bir dışkı fotosu atar mısın?

Ronay

Yönetici
Şimdi tam gördüm. Yeterli, ekstra bir şeye gerek yok sadece probiyotik desteği yapabilirisiniz. Entrobac alıp verin. Her zaman buradayız her şeyi sorabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz🙂

Çözüm

Emre97

İspinoz Üye
Hoş buldum teşekkür ederim hocam. Duruma göre yine haber ederim.İyi akşamlar ve iyi forumlar dilerim

Taha

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Hocam zaten gerekeni söylemiş. Bende tedaviyi yeterli ve doğru buldum.