Herkese merhaba. 3 buçuk yaşında dişi bir kuşum var. Kuşum bu sene surekli hastalandi, bazen tedavilerle bazen de kendiliginden iyilesti sanirim bunyesi problemli, ilk aldigimizda da hastaydi zaten. En son 2 hafta once yine hastalandi, veterinerimiz koksidiyoz(adini yanlis yazmis olabilirim) dedi, ilaclarini verdi ve toparladik yine. Fakat sonrasında hic kafeste durmayan kuşum kafesin kapisiyla yemligi arasinda gun boyunca mekik dokuyor, iki yem gagaklayip kafes kapisinda duruyor ve surekli bu hareketi tekrar ediyor pes pese. Dururken de basini egiyor sanki karnina bakar gibi bazen de sag arkaya cevirip oyle kaliyor ve biraz halsizlik de var gibi. Diskilari 3 sene icinde ilk defa normal kivaminda. Aldigimizdan beri en saglikli zamaninda bile kimi zaman su gibi kimi zaman normal diskiliyordu ama hicbir zaman normal kus diskisi gibi olmamisti. Ilk defa normal diski yapti. Kimi zaman yemli diskiliyor oyle olunca probiyotik ve vitamin destegiyle 2 gune toparliyoruz. Ama ilk defa boyle tuhaf hareketini gordum, sallabas olmasindan cok korkuyorum normalde hasta olmasina da alistik zaten ama bu farkli. Inanin 3 senedir su yavrucagizi hayatta tutacagim diye canım cikti ama ilk defa boyle caresiz kaldim, dua etmekten baska birsey yapamiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden teşekkür ederim.