Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Muhabbet Kuşuna Minoset Verilir Mi?

Hasta evcillee.

Nikre02

Forpus Üye
Video

Muhabbet kuşum ayağını videodaki gibi yapmaya başladı. Son zamanlarda ishal ve halsiz olduğu için veteriner ile hep temas halindeydim. Ona videoyu attığımda muhtemelen ağrısı olduğunu, pirinç tanesi kadar minoset'i çay kaşığı kadar suyla karıştırıp vermemi söyledi. Ama insan ilacı olduğu için emin olamadım, ona ağır gelebilir gibime geldi. Verirsem iyi gelir mi? Yoksa vermemeli miyim?

Taha

Yönetici
Video

Muhabbet kuşum ayağını videodaki gibi yapmaya başladı. Son zamanlarda ishal ve halsiz olduğu için veteriner ile hep temas halindeydim. Ona videoyu attığımda muhtemelen ağrısı olduğunu, pirinç tanesi kadar minoset'i çay kaşığı kadar suyla karıştırıp vermemi söyledi. Ama insan ilacı olduğu için emin olamadım, ona ağır gelebilir gibime geldi. Verirsem iyi gelir mi? Yoksa vermemeli miyim?
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Belli ilaç vsler kuşlarda uygun dozlarda kullanılabiliyor ama ağrı kesiciyi şahsen duymadım bu zamana kadar. İshal ve halsizlik için şuan ne kullanıyorsunuz teşhis olarak ne dendi

Nikre02

Forpus Üye
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Belli ilaç vsler kuşlarda uygun dozlarda kullanılabiliyor ama ağrı kesiciyi şahsen duymadım bu zamana kadar. İshal ve halsizlik için şuan ne kullanıyorsunuz teşhis olarak ne dendi
Hocam emin olamadığım için tekrardan yazdım veterinere. Kullanmaktan çekindiğimi söyledim, bir şey olur mu diye sordum. Çok az miktarda kullanılırsa bir şey olmaz ama durumu çok acil değilse isterseniz vermeyin yarın getirin, ben görmeden yorum yapıyorum sonuçta dedi. Bende vermemeye ve yarın götürmeye karar verdim. Şuan maalesef ilacın adını bilmiyorum. Pakette ve toz halinde bir ilaçtı ama annem saolsun ilacı bi kaba döküp paketi atmış. Ama yarın adını öğrenip sizide bilgilendiririm. Cevapladığınız ve ilginiz için teşekkür ederim 🙏

Ronay

Yönetici
Benimde tavsiye ettiğim bir şey değil tabi veterinerinize güveniniz tam ise siz bilirsiniz. Dışkı fotosu atar mısınız?