🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Resim yükleyebilir misiniz. Engelli doğmuş olmadığından emin miyizMerhabalar arkadaşlar. Yavru 18 günlük muhabbet kuşu yavrumuz var tek ayağı kavramıyor his yok basamıyor o ayağına nörolojik mi bilmiyorum anne üstüne de yatmış olabilir. O ayağı canlandıracak ne yapmalıyım.
Merhabalar arkadaşlar. Yavru 18 günlük muhabbet kuşu yavrumuz var tek ayağı kavramıyor his yok basamıyor o ayağına..nörolojik mi bilmiyorum anne üstüne de yatmış olabilir. O ayağı canlandıracak ne yapabilirim.Vitaminler işe yararmı lütfen yardımcı olun çok üzgünüm.
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Resim yükleyebilir misiniz. Engelli doğmuş olmadığından emin miyiz
Ne yapabiliriz bunun içinSabitledik birazda olsa makyaj süngeri ile onun resmini bulamadım ama dediğim gibi tek bacağının üstüne basamıyor ve tutamıyor düşüyor.
Çok teşekkür ederim hocam. Tek ayakta His kaybı tutamama var bunun için yapmam gereken birşey varmı canlandırma adına calsiyum d vit veriyorum gervit firmasının bütün vitaminlerini aralarda sade su koyarak uyguluyorum.vazelinle masaj VS yapsam mı hocam hiç oynayamıyor o ayağını yüzer gibi pozisyon alıyor şuan makyaj süngeri mevcut kelepce takarım. Evdeki kuşlarımızın ilk ve tek yavrusu çok üzgünüm. İlgilendiğiniz için Sağolun.Maalesef çarpık bacak olmuş biran önce o kelepçe den alıp takılması lazım daha kemik yapısı yumuşak iken bir de aklınız da bulunsun mutlaka plastik folluklu yuva kullanın geçmiş olsun![]()
Birde kelepce mevcut denedim fakat yüzer gibi ayakları arkaya attı hiç kalkamadı kıyamadım çıkardım sünger taktım oturabiliyor en azından diye.Çok teşekkür ederim hocam. Tek ayakta His kaybı tutamama var bunun için yapmam gereken birşey varmı canlandırma adına calsiyum d vit veriyorum gervit firmasının bütün vitaminlerini aralarda sade su koyarak uyguluyorum.vazelinle masaj VS yapsam mı hocam hiç oynayamıyor o ayağını yüzer gibi pozisyon alıyor şuan makyaj süngeri mevcut kelepce takarım. Evdeki kuşlarımızın ilk ve tek yavrusu çok üzgünüm. İlgilendiğiniz için Sağolun.
Belos, bir resmini atarmisiniz
Aminn hocam çok Sağolun inşallah düzelir . Çok teşekkür ederim vakit ayırdınız Rabbim sizden razı olsun
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.