Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbetim Kuşum Çok Halsiz

niloya6

İspinoz Üye
2 haftadır tüy dökme döneminde ama tüy dökemiyor geçen hafta düzelmişti şimdi tekrar halsizlesti. Kafesinde belli bi noktada duruyor sadece fazla hareket etmiyor. Yemini suyunu az da olsa tüketiyor. Sürekli uyuyor ve bulunduğu ortam sıcak olmasına rağmen titriyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ronay

Yönetici
Hoşgeldiniz aileye, bir dışkı bir de kuşun net bir videosunu ekler misiniz?

niloya6

İspinoz Üye
IMG_20250116_114716.jpgIMG_20250116_105832.jpg
IMG_20250116_114705~2.jpgIMG_20250116_114732.jpg

niloya6

İspinoz Üye
Hosbuldum çok teşekkürler. Video atamadım ama fotoğraflardan anlaşılacağı gibi tüm gün genelde bu şekilde uyuyor olduğu yerden fazla hareket etmediği için dışkısını da hep aynı yere yapıyor. Hareket etmekte zorlanıyor çok halsiz. Biraz kafesinden çıkarmak istedim yürürken bile zorlandı. Bu durumu birkaç kere daha yaşadık veteriner ve petshop tüy dökme döneminde olduğu için halsiz diyip vitamin vermişlerdi tüy döktükten sonra düzelmişti. Şimdi sürekli kontrol ediyorum ama hiçbir şekilde tüy dökemiyor. Ne gibi bir şey önerirsiniz?

Ronay

Yönetici
Nilverm toz alın iç parazit için suyuna karıştırın. 10 gün sonra bir daha verin.