Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Muhhabetkuşu Gagası

Yolcu60

İspinoz Üye
Yaklaşık 2ay önce aldığım muhabbet kuşumun gaga alt kısmı ve ağız yapısı malesef bu şekilde. Aldığım zaman bu kadar belli değildi ancak uzadıkca böyle oldu. Bu konuda çok tecrübem yok ne yapmam gerekir? Lütfen yardım. Üst gaga uzamasını biliyorum ama alt tarafı hiç böyle görmemiştim. Yani mümkün mertebe genel olarak da takip ettim ama zamanla böyle oldu kendiliğinden. İlk aldıgımdan beri böyle diyebilirim. O zamanlar bu kadar uzun değildi ben de alırken çok fark edemedim.

IMG_20231226_183812.jpg
IMG_20231226_183800.jpg
IMG_20231226_183756.jpg
IMG_20231226_183812.jpg

Taha

Yönetici
Yaklaşık 2ay önce aldığım muhabbet kuşumun gaga alt kısmı ve ağız yapısı malesef bu şekilde. Aldığım zaman bu kadar belli değildi ancak uzadıkca böyle oldu. Bu konuda çok tecrübem yok ne yapmam gerekir? Lütfen yardım. Üst gaga uzamasını biliyorum ama alt tarafı hiç böyle görmemiştim. Yani mümkün mertebe genel olarak da takip ettim ama zamanla böyle oldu kendiliğinden. İlk aldıgımdan beri böyle diyebilirim. O zamanlar bu kadar uzun değildi ben de alırken çok fark edemedim.

Ekli dosyayı görüntüle 1767Ekli dosyayı görüntüle 1768Ekli dosyayı görüntüle 1769Ekli dosyayı görüntüle 1770
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Gaganın kesilmesi gerekiyor. Mümkünse kuşlardan anlayan bir veterinere kestirin. Sonrasında uzamamasi için ahşap tunek ve gaga taşı kullanın