Merhaba foruma henüz üye oldum, 10 yıldır kuş bakıyorum aktif olarak muhabbet kuşu, zebra ispinozu, sultan papağanı ve Monk papağanı bakıyorum .
Sorumuza gelelim ;
Bir çift muhabbetim var
sf violet blue sf spangle beyaz kafa erkek
Opaline greywing sarı kafa blue dişi (mavi beden tabanlı)
Öncelikle bu eşlemeden gelen yavruların sarı kafa mavi spangle olacağı geliyor eşleme uygulamasında lakin sorum şu yönde ; bu gw taşıyıcı yavrulardan biri ile bir rainbow eşlersem nasıl sonuçlanır? Biliyorum saf bir rainbow daha iyi lakin rainbow için ekstradan cepten gitmesini istemiyorum
-
İkinci sorum ;
Yavru mavi dilute dişi muhabbetim var bunu ne ile eşleyebilirim büyüdüğü vakit gelmeden evvel damadımızın mutasyonu önden seçelim (dominant bir karakteri yok ve sosyal bir kuş o yüzden eşleme konusunda problem yaşatma ihtimali düşük)
Gerek görürseniz fotoğrafları bulup ekleyeceğim çiftin resmi yok
Sorumuza gelelim ;
Bir çift muhabbetim var
sf violet blue sf spangle beyaz kafa erkek
Opaline greywing sarı kafa blue dişi (mavi beden tabanlı)
Öncelikle bu eşlemeden gelen yavruların sarı kafa mavi spangle olacağı geliyor eşleme uygulamasında lakin sorum şu yönde ; bu gw taşıyıcı yavrulardan biri ile bir rainbow eşlersem nasıl sonuçlanır? Biliyorum saf bir rainbow daha iyi lakin rainbow için ekstradan cepten gitmesini istemiyorum
-
İkinci sorum ;
Yavru mavi dilute dişi muhabbetim var bunu ne ile eşleyebilirim büyüdüğü vakit gelmeden evvel damadımızın mutasyonu önden seçelim (dominant bir karakteri yok ve sosyal bir kuş o yüzden eşleme konusunda problem yaşatma ihtimali düşük)
Gerek görürseniz fotoğrafları bulup ekleyeceğim çiftin resmi yok